PRESENTATION.

2014-07-28 ♥ 22:05:14
min vardag och lite annat

Tänkte det kunde sitta fint med en liten presentation av mig. Vem jag är och vad jag pysslar med helt enkelt. Mitt namn är Amanda, jag är hela 24 år och bor i en stad med namnet Skövde. När jag var liten var jag helt säker på att jag skulle bo på en gård på landet, jobba som veterinär och driva min egna kaninuppfödning. Detta var tills jag insåg att jag älskar att bo i stan, inte klarar av blod och nålar och är rädd för kaniner... Istället blev min dröm att jobba med hästar så på gymnasiet läste jag naturbruk med hästinriktning. Detta var 3 helt underbara år men som fick mig att inse att jobba med hästar på heltid inte alltid är lika underbart. Så nu sitter jag här som ganska färsk utexaminerad förskollärare vilket jag absolut trivs med.
 
 
Här i Skövde bor jag tillsammans med min pojkvän David, han kommer ni säkert få se en del av här i bloggen då vi gör en hel del tillsammans. David läser nätverks- och systemadministration, och nej, jag vet inte heller riktigt vad det är än [även fast jag fått det förklarat för mig ett antal gånger]. Någonting med datorer är det i alla fall.

 
Jag är en hästnörd ut i fingerspetsarna och började rida på ridskola när jag var tio. När jag var sexton hittade jag istället en medryttarhäst med namnet Dark Hilma och henne rider jag ännu. Även henne lär ni se en hel del av här i bloggen då jag spenderar minst två kvällar i veckan hos denna 20-åriga, men fortfarande pigga tant.
 
[Bild tagen av Ellen]
 
Andra stora intressen jag har är film, foto, böcker och mat [både att laga och äta den]. Mycket av detta kommer ni förmodligen få läsa om då och då. Undrar ni något så är det bara att fråga, antingen i kommentarsfältet eller så fyller ni i formuläret här till höger -->
 
 

♥ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0