HÄSTPROMENAD.

2014-07-29 ♥ 20:35:10
hästar, hästar, hästar♥ Kommentarer (0)

Är hästvakt åt Hilma måndag till fredag den här veckan, och idag så gick vi ut på en liten promenad.
 
Janina var med och höll mig och Hilma sällskap i värmen, finfint.
 
När vi var klara i stallet åkte jag hem och såg solnedgången i mitt fönster. Tittade även på lite serier och spelade lite Wii U. Trevlig tisdagskväll-

PRESENTATION.

2014-07-28 ♥ 22:05:14
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (0)

Tänkte det kunde sitta fint med en liten presentation av mig. Vem jag är och vad jag pysslar med helt enkelt. Mitt namn är Amanda, jag är hela 24 år och bor i en stad med namnet Skövde. När jag var liten var jag helt säker på att jag skulle bo på en gård på landet, jobba som veterinär och driva min egna kaninuppfödning. Detta var tills jag insåg att jag älskar att bo i stan, inte klarar av blod och nålar och är rädd för kaniner... Istället blev min dröm att jobba med hästar så på gymnasiet läste jag naturbruk med hästinriktning. Detta var 3 helt underbara år men som fick mig att inse att jobba med hästar på heltid inte alltid är lika underbart. Så nu sitter jag här som ganska färsk utexaminerad förskollärare vilket jag absolut trivs med.
 
 
Här i Skövde bor jag tillsammans med min pojkvän David, han kommer ni säkert få se en del av här i bloggen då vi gör en hel del tillsammans. David läser nätverks- och systemadministration, och nej, jag vet inte heller riktigt vad det är än [även fast jag fått det förklarat för mig ett antal gånger]. Någonting med datorer är det i alla fall.

 
Jag är en hästnörd ut i fingerspetsarna och började rida på ridskola när jag var tio. När jag var sexton hittade jag istället en medryttarhäst med namnet Dark Hilma och henne rider jag ännu. Även henne lär ni se en hel del av här i bloggen då jag spenderar minst två kvällar i veckan hos denna 20-åriga, men fortfarande pigga tant.
 
[Bild tagen av Ellen]
 
Andra stora intressen jag har är film, foto, böcker och mat [både att laga och äta den]. Mycket av detta kommer ni förmodligen få läsa om då och då. Undrar ni något så är det bara att fråga, antingen i kommentarsfältet eller så fyller ni i formuläret här till höger -->
 
 

HEJ!

2014-07-27 ♥ 21:31:26
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (0)

Natten mellan igår och idag hade jag väldigt svårt att somna. Jag låg och tänkte på en hel massa saker, hjärnan vandrade iväg till en massa olika ställen. Ni vet säkert hur det är själva, tror inte att det är ett ovanligt fenomen att ligga och tänka när John Blund lyser med sin frånvaro. I alla fall så insåg jag att jag saknar att blogga, jag har försökt mig på både bok- och matblogg de senaste två åren, men det jag saknar är att kunna publicera inlägg om allt möjligt, saker jag tycker är roliga och intressanta helt enkelt. Jag tänkte därför ge det här med bloggande ett försök till och jag tyckte det passade sig bra att göra det på denna blogg. Så hej och välkomna hit ännu en gång, förhoppningsvis är jag här för att stanna en stund.


RSS 2.0