WAY OUT WEST - LÖRDAG

2014-08-12 ♥ 12:32:00
musik

Lördagen startade med en pizzalunch på festivalområdet. Quattro Formaggio med brie, parmesan, mozzarella och gorgonzola, alltså åååh!
 
Han den där var såklart med. På lördagen var det många spelningar vi ville se, Slint var första. Apdåliga enligt mig [inte ALLS min typ av musik], ganska bra enligt David.
 
Efter Slint gick vi för att ta en öl men det började regna så vi skyndade oss tillbaka till Linné-scenen igen som skönt nog var under tak.
 
Där inväntade vi Elliphant. Har bara hört någon enstaka låt innan och förväntade mig en mörk amerikansk tjej, gissa förvåningen när en ljus svensk tjej kommer ut på scenen. Detta var i alla fall den bästa spelningen under hela helgen enligt mig. Se henne om ni får chansen!
 
Efter Elliphant tittade vi en stund på Neutral Milk Hotel innan det var dags för Maggio. Fick rysningar när hon körde Snälla bli min, så vackert.
 
Tänkte spana in Annika Norlin men tog istället tillfället i akt att äta och vila fötterna innan Röyksopp och Robyn. Röyksopp hade massa häftigt ljus när de spelade.
 
Efter massa grymma Robyn-hits uppträddes det såklart med lite gemensamma låtar innan konfettikanonerna avslutade showen och dagen. Way Out West får helt klart 5 av 5 festivalpoäng av mig, hit åker jag definitivt fler gånger.

♥ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0