London - dag 3

2014-08-22 ♥ 14:56:00
resor och liknande.

Lördagen inleddes med ett besök på King's Cross. Kön fram till själva väggen var dock lång och jag kände att det inte var värt det, tog en snabb bild genom folkmassan istället.
 
Istället gick vi in i den lilla souvenirshoppen som låg bredvid. Mycket fina saker som jag mer än gärna hade tagit med mig hem om jag hade haft tillräckligt med pengar.
 
Sedan åkte vi vidare till Camden Market. Mycket att se och köpa.
 
När vi strosat runt i Camden en stund åkte vi iväg till Baker Street. Där åt vi lunch på en italiensk restaurang, där jag åt en superdupergod risotto. Minns tråkigt nog inte namnet på stället.
 
Efter lunchen var det dags för Madame Tussauds. Lite överprisat kan jag tycka, men ändå kul att ha sett dockorna och hur det är utformat. 4D-bion på slutet var dessutom riktigt häftig.
 
Jag Twilight-fangirlade lite.
 
David åt frukost med Audrey Hepburn och sen hängde vi lite med Charlie Chaplin.
 

När vi tittat klart på alla dockor var det fikadags. Fikan intogs på The Muffinman. Litet och mysigt fik.
 
När vi fikat klart åkte vissa av oss vidare till Harrod's. Där gick vi runt och förundrades av hur stort det var, hur dyrt det var och hur mycket saker dom hade. Mest hängde vi på leksaksavdelningen som var helt fantastisk!
 
På kvällen åkte jag, David och Viktor iväg på äventyr utanför London-kartan. Efter att ha fått följa efter lite lokalbefolkning hamnade vi i ett gammalt industriområde och där inne väntade London Craft Beer Festival. Massor av små bryggerier som ställde ut, och när man väl hade betalat inträde fick man smaka nästan så mycket man ville av all öl. Farligt.
 
Här spenderade vi ett par timmar tills all öl smakade ungefär likadant, då tog vi tunnelbanan tillbaka, åt lite take away-wok och gick sen och la oss.

♥ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0