London - dag 1

2014-08-18 ♥ 22:03:24
resor och liknande.

Så var jag hemma från min weekend i London. Det har varit helt fantastiskt [vad annars?] och självklart har jag dokumenterat ungefär allt. Så på grund av cirka massa bilder delar jag upp det dagsvis. Startar såklart med dag 1.
 
Detta glada gäng åkte jag tillsammans med. Superfina människor hela högen! Innan flyget skulle gå inledde vi semestern med en flygplatsöl.
 
I London var vi framme och incheckade runt 8 någon gång så då var det vara börja leta efter något trevligt matställe. Vår tanke först var att äta på Porterhouse som vi hört skulle vara en bra pub vud Covent Garden, men den var packad med människor.
 
Så istället gick vi till TGI Friday där vi åt mat. Jag provade deras Monster Burger, sååå god! Men orkade inte äta upp hela på långa vägar.
 

Viktor och Sanna var glada.
 
Janina och Christian också.
David ser nästan aldrig glad ut på bild, men han var också glad, jag lovar.
 
Till maten drack vi lite drinkar och oj vad goda dom var! Har TGI Friday lika bra drinkar här i Sverige kan jag varmt rekommendera er att åka dit och testa ett par stycken. Efter maten och drinkarna hade vi som plan att gå och sätta oss på en pub någonstans, fram till att vi insåg att alla pubar stängde runt 11/12... Istället åkte vi tillbaka till hotellet och sov.

♥ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0