hela världen.

2012-05-02 ♥ 14:05:10
min vardag och lite annat


Hmmm...Kanske dags att försöka fota lite riktiga vårbilder nu när det faktiskt ploppar upp blommor till både höger och vänster. Jaja, hade min sista VFU-dag i fredags. Sorgligt men sant, fick en jättefin bok med rim och ramsor som tack och massa kramar av både barnen och pedagogerna. På kvällen sen blev det jobb och det var en riktigt händelselös kväll...

I lördags drog jag med mig Bo till Gbg för fest hos Jacke och sen utgång på Excet. Vi i princip bosatte oss i schlagerbaren där vi skrålade med i alla låtar och dansade enda fram till morgonen. Sen var det bara att försöka hålla sig vaken i väntan på första tåget hem [hjälp vad trött jag var!]. Ägnade typ hela söndagen åt att sova och ta det lugnt.

Måndag=valborg! Började med en tur ut till stallet där jag red ut i solskenet på en Hilma med vårkänslor. När jag kommit hem så hängde jag en stund i parken med allt folk innan det var dags för mig att ställa mig i DJ-båset för en helkväll. Scudade först sittningen och efter det öppetkvällen. Var sjukt trött och gjorde en del missar, men men...det är sånt man får leva med. Var massa dansglada människor ändå.

Igår hängde jag en stund i parken med lite trevligt folk. Sjukt härligt väder! Efter det blev det grillning med lite annat folk och till sist bio med samma kompisar som i parken. Såg Avengers i 3D och det var en sjukt bra film! Har inte sett någon av filmerna med de superhjältarna som var med men den var riktigt bra ändå. Rekommenderar den till alla!

♥ Kommentarer
Postat av: Karin

Fina bilder

2012-05-07 @ 10:47:00
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0