you don't know what it's like.

2012-05-27 ♥ 11:49:53
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (3)


Den här veckan anser jag måste vara helt fantastisk [om man bortser från tentan och att jag har pissont i halsen]. Solen har lyst konstant hela veckan, jag blev invald musikmästare i sexets styrelse för 2012/2013, jag och David blev officiellt ett par på fb och Loreen vann ESC igår! Amazing vecka helt enkelt!

real housewives of disney.

2012-05-23 ♥ 11:41:20
amanda tipsar♥ Kommentarer (0)

 

Snubblade över denna videon från Saturday Night Live. Den är underbar! The Real Housewives of Disney borde helt klart göras till en riktig serie. Så ta er en titt och få er ett gott skratt.


this is what we're waiting for.

2012-05-22 ♥ 14:23:30
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (0)


Kalven till vänster på bilden kan ha varit en av dom sötaste kalvarna jag sett måste jag säga. En sån vill jag ha hemma!

Tentan idag gick inte alls bra... Får kanske skylla mig själv lite då jag i princip inte pluggade något alls igår. Istället var jag på långpromenad med Michaela, grillade med David och hans NSA-kompisar, var i stallet och red Hilma och på kvällen var jag hemma hos Face och kollade på Galenskaparna med han och Tia. Fanns liksom inte så mycket tid över till plugg efter det. Jaja, det får gå som det går. Finns ju alltid omtentor. Min dag kommer i alla fall bestå av plugg och ikväll blir det semifinal 1 av Eurovision.

turbulens.

2012-05-21 ♥ 12:10:18
bilder och foton♥ Kommentarer (0)


Har tillbringat helgen i pappas sommarstuga i Flen där vädret har varit heeeelt underbart. Riktig sommarfeeling! Passade på att fota en hel del just för att det finns ganska mycket bra motiv där borta [och lite för att jag inte hade så mycket mer att göra]. Nu är jag dock hemma i Skövde igen och borde nog plugga med tanke på att jag har tenta imorgon, meeeeen det löser sig nog.

i don't wanna miss a thing.

2012-05-15 ♥ 17:58:10
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (1)


Uppdateringen här är inget vidare och det beror på att jag har så hiiiiimla mycket att göra. Både i skolan och på sidan av. Sen sist har jag i alla fall varit på två utflyker med skolan, suttit mig igenom ett väldigt udda KonstFUM, ridit Hilma en massa [och hon är lika pigg och knäpp varenda gång], varit på en sjukt rolig introhelg på Sjöis, pluggat och hel del mer. På de veckorna jag har kvar av vårterminen har jag en heldagsredovisning, en tenta, 2 rapporter, 3 jobbtillfällen på kåren, ännu ett KonstFUM, vernissage på förskolan, HS-utvärdering+massa mer kvar... Det är en del...

Imorgon fyller jag i alla fall år så då blir det middagsmys hemma hos mamma och sen party hemma hos mig. Woop woop!

4 chord song.

2012-05-11 ♥ 13:42:42
amanda tipsar♥ Kommentarer (1)

Såg den här videon och hörde sången första gången för ungefär ett år sedan men tycker fortfarande att den är så jäkla häftig! Ta er en titt för den är värd att se.

 

Axis of Awesome har även gjort en musikvideo till den och lagt till ytterligare några låtar. Väl värd att se och höra även den, så ta er en titt här.


off with your head, dance 'til you're dead.

2012-05-06 ♥ 22:21:57
fester och annat studentikost♥ Kommentarer (1)

 

Oooh, ett av våra spex, mer exakt zombiedansen, från våran herrsittning finns uppe på Youtube nu! Så sjukt kul och asgrymt spex att genomföra. Undra om man kan få Lollo att lägga upp resten av spexen också...


summermemories.

2012-05-03 ♥ 16:12:33
sköna gröna sjöstjärnan♥ Kommentarer (2)


Googlade runt och råkade hitta lite roliga saker från Sjöis i somras hos den här tjejen. Detta är bilder på när jag rider lilla Rivoli en kväll när vi hade ledarridning. Tycker inte jag ser överdrivet stor ut på honom trots att han bara är c-ponny [jag är 173 cm lång]. Mysig ponny var det i alla fall [och mysig sommar..men snart är det dags att åka dit igen, woop woop!]

hela världen.

2012-05-02 ♥ 14:05:10
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (1)


Hmmm...Kanske dags att försöka fota lite riktiga vårbilder nu när det faktiskt ploppar upp blommor till både höger och vänster. Jaja, hade min sista VFU-dag i fredags. Sorgligt men sant, fick en jättefin bok med rim och ramsor som tack och massa kramar av både barnen och pedagogerna. På kvällen sen blev det jobb och det var en riktigt händelselös kväll...

I lördags drog jag med mig Bo till Gbg för fest hos Jacke och sen utgång på Excet. Vi i princip bosatte oss i schlagerbaren där vi skrålade med i alla låtar och dansade enda fram till morgonen. Sen var det bara att försöka hålla sig vaken i väntan på första tåget hem [hjälp vad trött jag var!]. Ägnade typ hela söndagen åt att sova och ta det lugnt.

Måndag=valborg! Började med en tur ut till stallet där jag red ut i solskenet på en Hilma med vårkänslor. När jag kommit hem så hängde jag en stund i parken med allt folk innan det var dags för mig att ställa mig i DJ-båset för en helkväll. Scudade först sittningen och efter det öppetkvällen. Var sjukt trött och gjorde en del missar, men men...det är sånt man får leva med. Var massa dansglada människor ändå.

Igår hängde jag en stund i parken med lite trevligt folk. Sjukt härligt väder! Efter det blev det grillning med lite annat folk och till sist bio med samma kompisar som i parken. Såg Avengers i 3D och det var en sjukt bra film! Har inte sett någon av filmerna med de superhjältarna som var med men den var riktigt bra ändå. Rekommenderar den till alla!


RSS 2.0