everything will be alright.

2012-07-13 ♥ 02:02:54
min vardag och lite annat

 
Sommaren flyter på oroväckande fort och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt jag borde och vill hinna med. Har den senaste veckan bland annat, städat i scudbåsen+scudskrubben [dom som stökar till där nu får spöstraff!], haft spontanfest hemma hos Biffen, varit nere i Göteborg och haft kul, spelat spel med vänner, firat Michaela och en hel del mer. Jag är igång med saker från att jag vaknar till att jag går och lägger mig ungefär, och så lär det fortsätta resten av sommaren också om jag ska försöka hinna med allt...
 
Som det ser ut nu vill/borde jag hinna med att skriva klart mina två inlämningsuppgifter i sommarkursen, lära mig rigga upp för band alldeles själv, lära mig ljusbordet [i alla fall bättre än vad jag kan det nu], åka ner till Falkenberg och hälsa på farmor och farfar och en hel del styrelsegrejer till utöver det jag redan skrivit. Detta ska dessutom hinnas med innan jag åker till Sjöis om tre veckor...blir inte jättemycket tid över känner jag.
 
MEN detta är saker jag själv har valt att göra och jag ska absolut inte klaga, känner bara att tiden flyger iväg lite för fort för mig just nu.

♥ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0