hemsedal 2012.

2012-02-01 ♥ 14:48:00
resor och liknande.


Torsdag:
Resan började med kaos då vi insåg att vi inte hade bokat att bussen skulle stanna och hämta oss i Torp. Som tur var löste det sig och vi tillbringade en himla massa timmar [tror det var ca 9 men det kändes mycket längre] med att åka buss. Väl i Hemse fixade vi iordning lite och sen hade vi massa kul på kvällen.

Fredag:
Efter att ha blivit väckta av Jacke vid 8 på morgonen så åt vi frukost, gjorde oss iordning och sen gick jag, Jessika och Frida för att hyra skidor. Väl tillbaka i stugan för att byta från skor till pjäxor får jag inte på mig pjäxhelveten. Kämpar i en halvtimme innan dom äntligen är på men då är det i princip dags för lunch så vi stannar kvar inne i stugan för att vänta på dom andra och jag lagar mat i pjäxor, sååååå himla bekvämt. Efter lunchen blev det i alla fall en del åkning. Blev lycklig när jag insåg att jag faktiskt kom ihåg hur man gjorde. Lyckades till och med att ta mig ner för röd och svart backe [skit samma att den svarta delen bara var en passagedel, det räknas, så det så]. På kvällen bastades det och vi lyckades få igång vårt brandlarm [nu vaskar vi cider!]. Sen fortsatte kvällen lite vildare för vissa och lite lugnare för andra [mmm...sova].


Lördag:
När vi vaknar upp inser vi att det är toapapper på typ hela golvet och att två personer saknas...ehhh ja. Dom försvunna personerna kom som tur var tillbaka och vi ägnade förmiddagen åt att åka skidor. På eftermiddagen degade jag, Jessika och Frida inne i stugan medan dom andra åkte ännu mer. Kvällen var spårad och för någras del inte särskilt lång [nämner inga namn, haha].

Söndag:
Vakna, packa, frukost, grovstäda, lunch. Sen blev det några sista åk innan det var dags att åka hem med bussen igen vilket var seeeeegt. Sjukt rolig resa i alla fall och jag saknar det redan.


♥ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0