if it's meant to be, it will be.

2012-04-01 ♥ 13:33:35
min vardag och lite annat


Jaha, vad har hänt det senaste då [för uppdateringen här är på topp!]. I måndags var jag ute i stallet och red ut på Hilma i skogen och galopperade massor och på kvällen var jag på APT på förskolan. I tisdags var det skola [och det var lika värdelöst och tråkigt som vanligt]. Efter skolan fixade vi en sak inför HS och sen åt jag glass med Trek och Valpen i solen och väntade på att stormötet skulle börja.

Onsdagen startade också med skola som sen följdes av HS-möte. På torsdagen åkte jag iväg till stallet och red ut ännu en gång. Hoppade dike och rejsade lite i skogen tillsammans med Cissi på Whisky. Härligt, härligt! Kvällen gick åt till brandutbildning på B. Massa brandteori och så fick vi släcka eld på slutet...

I fredags hade jag VFU och på kvällen gjorde jag mitt första pass som invald scudare. Var rockdhisko så fick bara spela rock vilket inte lockade så mycket människor till dansgolvet precis...men musiken var awesome i alla fall. Igår så bastades det i K2 tillsammans med roligt folk. Sen gick vi hem till Christian och lagade tacos, shotade jelloshots, spelade Mario Kart och massa andra spel. Riktigt rolig kväll måste jag säga, avslutades med att jag och Michaela gick hem till mig och lagade mat mitt i natten som vi sen satt på golvet och åt, haha.

Idag blir det en lugn dag... Har HS-möte lite senare, sen får vi se vad som händer. Har ni haft en bra vecka?

♥ Kommentarer
Postat av: Mikael

Hej alla modekunniga! Det finns ett modeforum - forum.modekampanj.com som skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer, så att vi alla kan få en bra modeportal där man kan få svar på sina frågor. Jag blir väldigt glad ifall ni som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan man skriva om sin blogg eller hemsida. Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Ni kan alltid mobba mig för mitt försök att göra en video http://www.youtube.com/watch?v=1I5dOVSo_AE , musiken är iallafall bra tycker jag. Facebook grupp finns på adress www.facebook.com/modekampanj och twitter på @modekampanj. Tack för att ni tar er tid att kolla på detta.

2012-04-02 @ 17:58:47
URL: http://www.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0