i can only imagine.

2012-04-22 ♥ 12:48:56
min vardag och lite annat


Så har ännu en vecka gått, hjälp vad tiden går fort alltså. Jag har haft fullt upp alla dagar. Förrutom VFU har det varit scudträning, husmöte på Myggdansen, hoppning på Hilma [där jag lyckades med att flyga av två ggr, mina knän är numera lila ett tag fram över och min svanskota mår inte riktigt som den borde] och tackphest för herrsittningen. Med kinkytema på kåren kunde det ju inte bli annat än bra, själv gick jag runt som skolflicka.

Igår jobbade jag uthyrning på Boulogner. Det var discot för S:t Helena Basket Cupen, jag och Christian scudade för kidsen [eller ja...kids och kids, dom var mellan 12 och 18]. Sjukt kul var det i alla fall! Vi hade nästan 600 gäster och det var jäkligt bra drag på dansgolvet hela kvällen, tänk om det alltid kunde vara så när man spelade. Idag ska jag försöka hinna med lite förberedelser till samlingarna på VFU:n i veckan och ikväll ska jag träffa David.

♥ Kommentarer
Postat av: anna

sv: vad kuL! Jag kan inte så mkt om hotellen om sig men ska man gå på vart de ligger så rekommenderar jag Royal National. Vi brukar ofta bo i det området och jag älskar det! Gångavstånd till väldigt mkt, bra kommunikation och jäkla massa bra fik, barer och matställen :) Det andra ligger ju i ett lite finare område, men nära Hyde Park så det är ju också nice iof :)

2012-04-23 @ 21:30:02
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

alltså det är så svårt att ge konkreta tips, beror ju helt på vad ni vill göra och vad ni är intresserade av. Jag blev helt kär i fiket Peggy Porschen i Chelsea. Skrev ett inlägg om det i mars när jag varit i london senast med bilder och hur man tar sig dit, helt underbart ställe! Sen är Camden ett måste!

2012-04-24 @ 18:14:01
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

åh kul! jag måste också boka resa till london snart tror jag, blir nog dit i sommar eller september. nu först blir det barcelona :)

2012-04-25 @ 18:05:48
URL: http://addspirit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0