london calling.

2012-04-25 ♥ 21:17:44
resor och liknande.♥ Kommentarer (1)

Bilder från we♥it

Woop, woop! Nu har jag verkligen något att se fram emot i sommar. 21-24 juni blir det London tillsammans med Michaela och Louise, blir förhoppningsvis awesome. Blir första gången jag flyger och första gången utanför Norden så bara det är ju en upplevelse för sig, haha. Dock har ingen av oss varit i London innan så är det någon som har ett bra tips på något att se, besöka, äta...ja, whatever...ett tips om London helt enkelt, så är ni varmt välkomna med det.

Den här veckan gör jag mina sista dagar VFU för den här terminen sorgligt nog [men ska kanske få sommarjobba lite där så håller tummarna för det]. På fritiden blir det stallet, plugg och lite annat smått och gott.

i can only imagine.

2012-04-22 ♥ 12:48:56
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (3)


Så har ännu en vecka gått, hjälp vad tiden går fort alltså. Jag har haft fullt upp alla dagar. Förrutom VFU har det varit scudträning, husmöte på Myggdansen, hoppning på Hilma [där jag lyckades med att flyga av två ggr, mina knän är numera lila ett tag fram över och min svanskota mår inte riktigt som den borde] och tackphest för herrsittningen. Med kinkytema på kåren kunde det ju inte bli annat än bra, själv gick jag runt som skolflicka.

Igår jobbade jag uthyrning på Boulogner. Det var discot för S:t Helena Basket Cupen, jag och Christian scudade för kidsen [eller ja...kids och kids, dom var mellan 12 och 18]. Sjukt kul var det i alla fall! Vi hade nästan 600 gäster och det var jäkligt bra drag på dansgolvet hela kvällen, tänk om det alltid kunde vara så när man spelade. Idag ska jag försöka hinna med lite förberedelser till samlingarna på VFU:n i veckan och ikväll ska jag träffa David.

chase this light.

2012-04-16 ♥ 20:21:44
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (4)


Jaha...så var det över. Efter månader av förberedelser och x antal dagar spenderade i huset så är då herrsittningen 2012 över. Vårt tema var just 2012 [jordens undergång helt enkelt] och jag spelade en galen professor. Sittningen var i alla fall sjukt uppskattad av killarna och jag tycker själv att den blev riktigt jäkla awesome! Mycket bättre än förra året... 

Idag hade jag praktik och sen blev det en tur ut till stallet där jag och Cissi försökte hitta nya ridstigar i skogen, haha. Ganska spännande men Hilma och Whisky uppskattade det kanske inte jättemycket. Hilma var spänd som en fiolsträng ungefär halva ridturen, hahaha. Nu blir det en dusch och sen tidigt i säng för att ladda för ännu en praktikdag.

you took what you wanted.

2012-04-10 ♥ 21:26:01
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (0)


Herre vad jag har ätit sånahär chokladägg det senaste. Köpte hem ungefär ett kilo när  Maxi hade extrapris och nu har jag ätit så många att jag förmodligen inte kommer vilja äta dom igen förrän nästa påsk... Har dock massor kvar så får väl se vad jag gör med dom, några drixade jag i baren förra veckan, haha.

Jaja, som sagt i ett tidigare inlägg så i princip bor jag på Boulogner. Herrsittningen är på lördag och vi har en heeel del kvar att göra. Så dom kommande dagarna lär bli jobbiga [men samtidigt väldigt roliga, skulle aldrig orkat med det om vi inte hade haft kul samtidigt]... Jag peppar som fasen inför lördag nu i alla fall, och håller tummar och tår för att sittningen blir lika awesome som vi tror att den blir.

living in the house of love.

2012-04-07 ♥ 11:18:29
bilder och foton♥ Kommentarer (1)


Eftersom jag i princip bor på Boulonger och arbetar med förberedelser till herrsittningen nästa vecka [alltså har jag nada att skriva om] så bjuder jag på ett par bilder på systers otroligt fina katt Shiva. Glad Påsk förresten!

you haven't seen the last of me.

2012-04-02 ♥ 22:31:17
hästar, hästar, hästar♥ Kommentarer (1)


Var ute i stallet och red lite dressyr på Hilma i paddocken idag. Michaela var med som sällskap och hon fotade även lite när jag red. Hilma var lite tjafsig i traven men kändes väldigt fin i galoppen. Vanligtvis brukar hon bara försöka springa ifrån när det blir jobbigt, men idag arbetade hon på riktigt bra. Sånt gillar vi!

if it's meant to be, it will be.

2012-04-01 ♥ 13:33:35
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (1)


Jaha, vad har hänt det senaste då [för uppdateringen här är på topp!]. I måndags var jag ute i stallet och red ut på Hilma i skogen och galopperade massor och på kvällen var jag på APT på förskolan. I tisdags var det skola [och det var lika värdelöst och tråkigt som vanligt]. Efter skolan fixade vi en sak inför HS och sen åt jag glass med Trek och Valpen i solen och väntade på att stormötet skulle börja.

Onsdagen startade också med skola som sen följdes av HS-möte. På torsdagen åkte jag iväg till stallet och red ut ännu en gång. Hoppade dike och rejsade lite i skogen tillsammans med Cissi på Whisky. Härligt, härligt! Kvällen gick åt till brandutbildning på B. Massa brandteori och så fick vi släcka eld på slutet...

I fredags hade jag VFU och på kvällen gjorde jag mitt första pass som invald scudare. Var rockdhisko så fick bara spela rock vilket inte lockade så mycket människor till dansgolvet precis...men musiken var awesome i alla fall. Igår så bastades det i K2 tillsammans med roligt folk. Sen gick vi hem till Christian och lagade tacos, shotade jelloshots, spelade Mario Kart och massa andra spel. Riktigt rolig kväll måste jag säga, avslutades med att jag och Michaela gick hem till mig och lagade mat mitt i natten som vi sen satt på golvet och åt, haha.

Idag blir det en lugn dag... Har HS-möte lite senare, sen får vi se vad som händer. Har ni haft en bra vecka?


RSS 2.0