west coast riot 2011.

2011-06-19 ♥ 12:37:54
musik

1. Festivalarmbandet
2. Sum 41
3. Jag och Michaela


Okej, här kommer berättelsen om West Coat Riot [varning redan nu för ett förmodligen långt inlägg]. Dagen började tidigt och när jag väl var på väg till tågstationen för att möta upp Michaela kom jag på att jag glömt mitt leg hemma, så det var bara att stressa hem igen och sen stressa tillbaka mot tåget. Väl på stationen får vi veta att tåget vi hade tänkt att åka med kanske inte ska gå och att vi även om det skulle gå inte kan åka på våra kort med det. Nehe, tänkte vi, vad gör vi nu då? Som tur var löste det sig genom att det gick ännu ett tåg till Gbg nästan samtidigt som vi hade missat att kolla upp.

Efter en smått kaosartad början kom vi i alla fall ner till Göteborg där vi möttes av strålande sol och värme. Underbart! Så vi gick till Shock för att byta in våra biljetter mot armband och när det var avklarat fortsatte vi till Heden för att äta lunch. Efter lunchen skulle Michaela bara ta ut pengar innan vi hade tänkt åka iväg till festivalområdet. Men det visade sig vara lättare sagt än gjort för hennes kort ville inte fungera i någon av alla automater, till slut stog det uppsök bankman på skärmen så då gav hon upp. Istället skulle hon få låna pengar av mig så jag sätter in mitt kort, och automaten sväljer det! Efter den första chocken insåg jag att det var mitt gamla kort så ganska lättat satte jag in mitt nya...men det ville inte heller fungera. Så vi gav upp och åkte iväg till festivalen istället och höll tummarna för att mitt kort i alla fall skulle funka att betala med.

Väl på området är det första vi gör att prova kortet och det funkade! Woho! Skulle inte varit roligt att försöka överleva en hel dag i Gbg på ungefär 70 kr tillsammans. Resten av för- och eftermiddagen ägnade vi åt att strosa runt, kolla in lite olika band och njuta av solen. Vid sex var det dags för Sum 41 att spela och vi lyckades få riktigt bra platser nära scenen. Spelningen var awesome och dom spelade både gamla och nya låtar.

Efter Sum 41 satt vi en stund i öltältet och chillade och umgicks. Sen fortsatte vi gå runt och kolla en stund på lite olika band innan vi käkade igen. Efter det försökte vi bara få tiden att gå fram till 12 då All Time Low skulle spela. Även under deras spelning fick vi riktigt bra platser nära scenen och själva spelningen var så sjukt bra! Jag SKA se dom live fler gånger, inget snack om saken alltså.

När deras spelning var över var det dags att åka tillbaka till Göteborgs centrum och när vi kom ut ur tältet där All Time Low spelat insåg vi att det spöregnade... Och vi hade i princip ingenting att skydda oss med, så hej, hej jätteblöta kläder. Väl inne i Gbg var det bara att försöka hitta från Järntorget till tågstationen i nattregnet. På något sätt lyckas vi men upptäcker att stationen var stängd för natten. Som tur var hittar vi ett dygnet-runt-öppet McDonalds där vi campade fram till 5 på morgonen då vi tog oss till tåget och åkte hem. Väääldigt intressant och händelserik dag, men såååå värt det!


All Time Low ♥

♥ Kommentarer
Postat av: Linda

Åhhhh din jävel. Har du sett Sum41 live?! :P

2011-06-21 @ 11:29:19
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0