the edge of glory.

2011-07-30 ♥ 13:57:36
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (0)Kul att Sjöisinläggen inte kommer i rätt ordning såg jag nu, haha. Jaja, spelar väl inte jättestor roll egentligen.

I onsdags så träffade jag Christina på förmiddagen. Vi bakade muffins och sen tog vi med oss Andreas till Örlen för att bada och sola lite. Sen fortsatte dagen med fika tillsammans med My, Trix och Michaela inne på kåren och sen massor av Wii-spelande.

I torsdags bar det av till stallet på förmiddagen. Red Maya och fotade fölisarna lite. Kommer kanske lite bilder sen när jag fått tummen ur att lägga in dom på datorn. På kvällen sen så vart det förfest här hemma hos mig innan vi gick till Glädje och hade hur trevligt som helst. Sen fortsatte det med efterfest hos mig också... Mycket fin kväll.

Igår käkade jag lunch med mamma innan jag träffade Michaela och gick en sväng på stan. Sen fortsatte vi hem till Sara på fika och för att träffa hennes och Filips katt. Hur söt som helst! På kvällen så lagade jag och Michaela mat tillsammans och drack vin till. Sen fortsatte vi ner till Glädje och träffade lite mer folk där. Mycket fin kväll det här också måste jag säga.

Idag bär det av ner till Gbg för utgång med Jacke, Jessika och Madde. Kommer nog bli awesome!

andra veckan.

2011-07-29 ♥ 14:33:01
sköna gröna sjöstjärnan♥ Kommentarer (1)

1. Bombo på baddagen
2. Linus
3. Baddag
4. Ledare på grillkvällen


Lördag - Genomgångar, ridlektioner och mer genomgångar... Lördagar är ganska jobbiga måste jag erkänna. Dock var min grupp väldigt go, den här veckan blev det Bananer. Kvällen ägnade jag och Jacke åt en promenad.

Söndag - En helt vanlig dag. Hände inte mycket intressant alls faktiskt.

Måndag - Det blev baddag och jag fick rida Bobby. Ganska kallt väder men ändå en helt okej baddag. Tvingade till och med i Bobby för att bada ett tag. På kvällen så hade vi ledare grillmiddag med Hultgrens upp i huset, mycket mysigt. Sen fortsatte jag och Jacke kvällen nere vid sjön med massa flum och en rotur mitt i natten.

Tisdag - Idag var jag ledig och gjorde inte mycket alls på förmiddagen. På eftermiddagen sen red jag ut på unghästar tillsammans med stalleleven. Fick rida Nita och hon var helt okej för att vara 3 år. På kvällen så red vi reserver och jag började med Geist [som var sjuuukt härlig att rida] och sen provade jag Ban ett tag.

Jag och Geist


Onsdag - Ännu en helt vanlig lägerdag.

Torsdag - Torsdagar är i princip alltid specialdagar vilket innebär att det är massa andra saker på kvällen. Under grillkvällen var jag och Jacke övertrötta och allmänt flummiga vilket ledde till att barnen undrade om vi var fulla... Känns bra att höra det från en 14-åring, haha. När vi skulle lägga barnen sen så läste vi Petter och hans 4 getter för dom och sjön När trollmor har lagt sina 11 små troll. Då var det två olika stugor som ännu en gång frågade om vi var fulla eller höga...

Fredag - Fredagar innebär sovmorgon och sen städning. Sen fortsatte dagen med övning på avslutningen m.m. På kvällen så fick vi rida lite och vi började med 3-åringarna och jag provade Cerkules. Nog favoriten av unghästarna än så länge. Sen red jag Bombo och han var ganska mysig och till sist testade jag Hera en stund. Trevliga hästar alla tre.

Lördag - Så var det åter dags för en avslutning. Den här gången fick jag stå på banan vilket är det jag gillar bäst på avslutningarna. Sen var det bara att säga hejdå till mina Bananer innan man skulle hälsa på sin nya grupp.

Mina Bananer


första veckan.

2011-07-29 ♥ 14:25:22
sköna gröna sjöstjärnan♥ Kommentarer (1)

1. Madde och Hermes
2. Yoga
3. Jag och Laban
4. Rykttävlingsbidrag

Lördag - Kom dit runt 12 och passade på att hälsa på alla gamla ledarkompisar innan jag flyttade in i fyrbäddstugan [där vi var sju stycken som trängde ihop oss]. Efter avslutningen så hjälpte jag till med att flytta hästar och fodra innan det var lunch och vi fick våra grupper. Min grupp för veckan blev Äpplen. Sen flöt dagen på med massa genomgångar, en ridlektion och lite fler genomgångar. På kvällen så kollade vi på film och fick sen för oss att spela in en egen... Något av det sämsta jag någonsin sett tror jag, hahaha.

Söndag - Dagen var ungefär som vanligt med ridlektioner etc. Dock tvingade min grupp upp mig på Ash under voltigen. Det gick ungefär lika bra som det brukar för mig när jag provar voltige [Lina knows what I meen...]. Men min grupp fick sig ett gott skratt i alla fall. På kvällen sen så fick vi rida lite. Vi började med 3-åringarna och jag provade Pluto. Väldigt rädd om sig men ganska mysig att rida. Sen red vi lite reserver och jag började med Yoga [och höll på att dö, tror jag hade ungefär hela hästen i händerna] och sen testade jag även Rivoli en liten stund.

Måndag - En helt vanlig morgon, förmiddag och eftermiddag. På kvällen så red vi reserver och jag red sötis-Laban. Gud, vad jag gillar den ponnyn! Så sjukt mysig att rida och hålla på med. Efter ridningen så var vi ute och rodde några stycken. Myskväll.

Tisdag - Även den här dagen flöt på utan problem och på kvällen fick vi ännu en gång rida. Jag, Jessika och Jacke var uppe på galoppfyrkanten och jag red Hera. Herrejisses vilken övertaggad ponny, men fort gick det, och kul var det. Efter ridningen så åkte vi med Frida och Vita Faran till Rasta för att köpa godis och sen var det damp i stugan större delen av kvällen och natten.

Onsdag - Idag vart det baddag och jag snodde åt mig Laban fort som fasen när vi fick välja hästar. Där kan vi också prata om en övertaggad ponny, haha. På kvällen fick vi för oss idén att kolla på Paranormal Activity men det slutar med att jag helt ensam får sitta och kolla på den då alla går och lägger sig... Tyckte inte den var jätteläskig till en början men på slutet var jag så rädd att jag satt och grät och skrek till Jessika att stänga av den, hahaha. Sen slutade det med att jag och Jessika var för rädda för att sova så vi låg och pratade med varandra fram till typ 4 på morgonen.

Torsdag - Inledde dagen med en långritt på Bently, och den gick inte snabbt. Hjälp vilken seg häst! Sen fortsatte eftermiddagen med rykttävling, superstar, solnedgångsritt och grillkväll.

Fredag - LEDIG! Himla skönt måste jag säga. Ägnade större delen av dagen åt att sitta vid datorn. Hann även med en promenad och ett avsnitt av Vampire Diaries innan alla andra och slutade. På kvällen så red vi upp till galoppfyrkanten och jag red ännu en gång Laban. Jisses vad den ponnyn kan springa! Sprang lätt ifrån alla andra som var med. Efter ridningen tog vi Vita Faran till Ica och dunkade plåt på vägen dit, haha.

Lördag - Så var det avslutning och jag fick stå vid trädet. Usch vad jag hatar att försöka hålla koll på allting samtidigt. Men allt gick bra och så var det dags att säga hejdå till mina söta Äpplen innan det var dags att ta emot ett nytt läger.

Mina Äpplen


tredje veckan.

2011-07-28 ♥ 17:26:35
sköna gröna sjöstjärnan♥ Kommentarer (1)

1. Ledargänget den veckan
2. Eevee med mutor i manen
3. Jag och Ash

Lördag - Nya gruppen för veckan blev Apelsiner som innehöll en hel bunt med Sjöisveteraner och dom flesta hade jag även haft innan. Dagen fortsatte med genomgångar, lektion och mer genomgångar. På kvällen så var jag och Jacke sheriffer så vi hade Ja och Nej med egna frågor [ja, det finns ett sjöodjur i sjön och nej, vi ledare sjunger inte bra]. Sen fortsatte vi kvällen med att spela Geni tillsammans med några av lägereleverna och jag och Lisa var asgrymma! Natten avslutades med att jag, Jessika och Rebecca var ute och rodde en tur på sjön.

Söndag - Helt vanlig dag men på kvällen så fick vi rida lite. Jag började med Pica som var ganska mysig. Sen bytte jag över till Azzi som också var riktigt trevlig. Fick även testa Kickan en kortis, hahaha. Jisses vad det måste sett ut. Vi avslutade med att rida ut i skogen en stund på dom vi red på från början och då tyckte Pica att jag skulle få flyga... Första avramlingen på Sjöis någonsin för min del, och jag har ändå varit där 8 somrar.

Måndag - Det roligaste som hände idag var väl min voltigelektion där mina lägerbarn tvingade upp mig på Bently tillsammans med Lisa [som är ungefär lika vig och smidig som jag]. Jisses, vilken syn det måste varit, hahaha. Vackert var det inte i alla fall.

Tisdag - Idag hade jag långritt på Ash, och det gick inte fort kan jag lova. Drev som en galning! På kvällen så var det ledarridning igen och jag började med Fantasy...hon var nog en av dom jobbigaste hästar jag någonsin ridit. ALDRIG mer säger jag bara. Testade även Kia, Ammi och Coreila och Kia var nog favoriten av alla dessa. Himla mysig.

Onsdag - Ledig dag och alla andra var iväg på baddag så hade i princip hela gården för mig själv. Tömkörde Ash en stund innan jag red lite dressyr och avslutade med en runda i skogen. Gillar den ponnyn måste jag säga. På kvällen så var det talangjakt där jag blev kallad för pensinär och skrynkligt bär. Efter talangjakten så skypade vi lite med Lina innan vi gick ner till sjön och satt där större delen av kvällen och hade det trevligt.

Torsdag - Ännu en torsdag med superstar, talangjakt etc. Hände inte jättemycket roligt.

Fredag - "Bengan är förtvivlad!" Hahaha, underbart citat från en av mina lägerelever. I alla fall så började dagen ed städning och sen hade vi ledare stugstädis. Jag, Jacke och Rebecca slet som djur för att få det rent och snyggt i fyrbäddstugan. Fortsatte dagen med att öva till avslutningen och leka lite. På kvällen så red vi unghästarna och jag testade Tiara som var den enda jag inte ridit än. Men fastnade inte riktigt för henne heller, så Cerkules förblir nog favoriten av dom fyra. Efter 3-åringarna så red jag Ash på banan och både dressyrade och hoppade lite. Han blev sjukt taggad i hoppningen och det slutade med ett bocksprång precis efter ett hinder och jag fick flyga ännu en gång den här veckan, hahaha. Vi ledare avslutade sen kvällen med att äta pizza uppe i huset och prata en himla massa.

Lördag - Så var det avlutning och jag fick stå på banan den här gången också. Efter avslutningen sa jag hejdå till min grupp och jag blev tackad genom att bli islängd i fontänen. Det var blött...och kallt. Sen tog jag mitt pick och pack och åkte med Frida och Vita Faran hem i alla fall för en veckas ledighet.

Jag och mina Apelsiner


i'm gonna give all my secrets away.

2011-07-27 ♥ 01:59:16
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (0)


Gårdagen var typ lika fin som söndagen. Var ute och sprang på förmiddagen innan Jens, Bo, Michaela och Feirouz kom hit och åt upp resterna från kvällen innan. Efter det traskade jag, Bo och Michaela ner till stan för att möta upp Zap och se sista Harry Potter-filmen. Jisses vad bra den var! Grät, skrattade och förundrades... Nu har jag gett mig på böckerna igen.

När filmen var slut så gick jag hem och inväntade Jacke, Jessika och Frida som var på en blixtvisit i Skövde från Sjöis. Bara 3 dagar sedan jag träffade dom men åh vad man kan sakna visst folk ändå alltså!

Idag så var vi ett helt gäng som drog till äventyrsbadet här i Skövde och lekte. Mycket, mycket roligt och efteråt var man trött i hela kroppen. Kvällen har spenderats med att spela Wii och baka paj tillsammans med My, Trix, Michaela och Susanna.

should i stay or should i go.

2011-07-25 ♥ 02:40:53
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (0)


Är nu hemma efter tre underbara veckor på Sjöis. Bilder och lite mer om vad jag har haft för mig där kommer senare i veckan när jag hinner och orkar. Har haft det toppen i alla fall.

Igår efter att ha kommit hem så hade jag en liten fest här hemma med trevligt folk. Blev dock ett ganska tidigt slut då jag höll på att somna liggandes på golvet... Sjuuuuukt trött var jag.

Idag har jag hälsat på mamma en snabbis, handlat och sen har jag, Michaela, Bo, Feirouz och Jens lagat mat och sjungit Sing Star hela kvällen. Mycket mysig och trevlig kväll. Blev även joinade av Johnny efter ett tag. Alltså ååhh, vad bra det känns att få träffa mina fina vänner igen!

sköna gröna sjöstjärnan.

2011-07-02 ♥ 01:32:42
sköna gröna sjöstjärnan♥ Kommentarer (2)

 

Då var det dags att ännu en sommar ta mina saker och åka iväg till Sjöis. Världens bästa sommarställe utan tvekan ♥ Det blir min åttonde sommar där, tredje som ledare och jag har gått och längtat i flera veckor efter att få åka dit nu. I alla fall så blir det tre veckor jobb nu innan jag åker hem i en vecka och sen åker tillbaka i två veckor till. Uppdateringar och bilder kommer förmodligen när jag hinner [vilket förmodligen inte blir förrän jag kommer hem om jag känner mig själv rätt...men vi får se]. Ha det bäst så länge, det ska i alla fall jag ha.

much more beautiful.

2011-07-01 ♥ 18:18:43
fester och annat studentikost♥ Kommentarer (0)


Alltså...Bos inflyttningsfest kan nog ha varit en av dom roligaste fester jag varit på. Jag hade så sjukt, sjukt roligt! Det började med att vi satt ute på "Bos" balkong [i skrapan finns det stora uteplatser på två eller tre av våningarna där men kan vara] och umgicks och drack. Det sjöngs, dansades och pratades i massor. Lagom till att det började regna fick jag, Bo och James för oss att vi skulle till Pressbyrån och handla mer slödyck så vi vandrade iväg och det skulle inte förvåna mig om kassörskan skrattade åt oss i smyg. Vi hade himla kul i alla fall.

När vi kom tillbaka så kom jag och Tia på något vis på att vi skulle ha vattenkrig hemma hos Johnny. Så vi två och James går hem till Johnny och stänger in oss i badrummet där vi duschar ner varandra med duschen [och i princip hela badrummet också]. När vi fått nog bytte vi om till torra kläder och gick sen till Donken för att äta. Där satt vi sen och lekte bajsleken [man byter ut ett ord i en filmtitel till bajs, tex Män som bajsar kvinnor] och skrattade så vi grät.

Vi fortsatte sen med bajsleken medan vi gick tillbaka till Bo. Hemma hos Bo sen spenderade jag resten av natten med att sjunga och dansa till massa disneylåtar tillsammans med Sara och prata en hel del med Zap och Tobbe. Heeeelt underbar kväll var det i alla fall!

Idag har jag hjälpt Tia att flytta och nu ikväll ska jag hem på tjejkväll hos Johnny. Där ska vi måla naglarna, fläta hår och kolla på tjejfilm, haha. Kan nog bli kul.


RSS 2.0