intro-time!

2011-08-30 ♥ 11:56:50
fester och annat studentikost♥ Kommentarer (0)

Förresten så beror dom otroligt dåliga uppdateringarna på att introt har börjat, och ja, jag har helt enkelt fullt upp med att leka student. Kommer kanske en uppdatering i veckan om jag har tid. Såååå så äre!

the hunger games.

2011-08-30 ♥ 11:53:33
filmnörderi♥ Kommentarer (0)

 

Jag tror jag just dog lite... Kan vi inte hoppa över hösten och vintern och gå direkt till mars?


femte veckan.

2011-08-25 ♥ 13:00:00
sköna gröna sjöstjärnan♥ Kommentarer (0)


1. Amanda och Nita

2. Meria

3. Amanda, Catrin och jag

 

Lördag 6/8 - Så var det dags för mitt sista läger för sommaren och den här veckan så fick jag Plommonen med massa elever jag haft innan vilket var väldigt kul. Dagen fortsatte som vanligt med massa genomgångar och lektion och på kvällen hade jag läggningen.

 

Söndag 7/8 - Dagen började med långritt och jag fick ha Cerkules i täten. Hjäääälp vad långsam han var! Och saken blev inte bättre av att det spöregnade första 20 minutrarna. Men annars så var det en ganska trevlig uteritt. På kvällen så var jag, Jacke och Catrin ute på resten av 3-åringarna i skogen en sväng. Jag hade Pluto och honom var det lite mer krut i kan man säga. Ganska spännande uteritt dessutom. Jag höll på att flyga av när Pluto helt plötsligt under galoppen fick för sig att han skulle in på en liten stig i skogen istället för att fortsätta på stora vägen och Catrin blev avbockad av Nita, haha. Jisses alltså! Sen fortsatte kvällen med att vi ledare gick ut i skogen och plockade hallon.

 

Måndag 8/8 - Min sista lediga dag på Sjöis för den här sommaren [förhoppningsvis inte sista någonsin...]. Som vanligt var det ganska långtråkigt att vara ledig. Jag satt en del vid datorn och tog en promenad för att fota reservhästarna. På kvällen så red vi lite reserver och jag red Meria. Hon var så sjukt mycket mysigare än vad jag hade väntat mig, verkligen min typ av ponny. Fick även prova Eevee, men hon däremot var inte min typ, men väldigt fin att rida.

 

Tisdag 9/8 - Ganska händelselös dag. Kvällen spenderades med att baka paj tillsammans med dom andra ledarna. Såg inte alls god ut, men smakade gott i alla fall.

 

 

Jag på Laban och Romino, mina fina favoritpojkar ♥

 

Onsdag 10/8 - Ska jag vara ärlig kommer jag inte ihåg vad som hände den här dagen, och jag har inga anteckningar från den så förmodligen var den inte så händelserik ändå. Tror vi hade rykttävling och superstar dock...

 

Torsdag 11/8 - Baddag! Fick rida Laban och tjoho vad pigg han var. Sprang hellre på snedden än att trava. Skritt och galopp funkade utan problem men traven var inte alls kul enligt honom, haha. Passade på att bada och busa lite i vattnet med honom desutom. På kvällen var det talangjakt [en riktigt grym sådan dessutom] och grillkväll.

 

Fredag 12/8 - Fredag=städning och avslutningsövning. Mutorna till oss under stugstädis var dock inte att leka med. Kort med personliga hälsningar och inslagna presenter [förrutom allt godis], gillas stort! På kvällen så fick vi rida reserver och jag fick äntligen, äntligen, äntligen rida Romino ♥ Längtat efter det hela sommaren. Red även Laban en stund. Underbart helt enkelt!

 

Lördag 13/8 - Sista dagen det här lägret... Sorgligt men sant. Fick stå på banan även den här avslutningen och sen var det bara att säga hejdå till alla. Både barn, ledare och hästar. Inte roligt alls! Har i alla fall haft ännu en sjukt bra sommar [Sjöis är nog sommarparadiset på jorden] och håller tummar och tår på att få komma tillbaka även nästa sommar.

 

Mina söta Plommon och jag, haha!


fjärde veckan.

2011-08-24 ♥ 14:00:00
sköna gröna sjöstjärnan♥ Kommentarer (0)

1. Solnedgångsritt

2. Lägerelden

3. Vinnare av stugstädis!
4. Våra mutor till barnen
5. Frida bakom galler

 

31/7 - Efter en lång dag på Liseberg fick jag skjuts ut till Sjöis av Zap och Michaela. Härligt att se stället igen!

 

1/8 - Var reserv den här veckan så jag hade alla grupper och inledde veckan med att ha Äpplena under baddagen. Red Ash dit och hem och allt flöt på som vanligt. Badade till och med en stund med honom. Kvällen ägnades åt att ro, bada och sen ta Faran till Ica en tur.

 

2/8 - Idag hade jag Plommonen och allt var som vanligt. På kvällen så tyckte Henning att vi skulle hoppa på gräsbanan. Och vi fick tävla om vilka hästar vi skulle ha... Stallet är ju uppbyggt av bommar, dessa skulle vi över och under hela vägen fram och tillbaka och sen springa till den hästen vi ville ha [om den nu var ledig fortfarande]. Jag lyckades som tur var få Erk som jag hade hoppats på. Själva hoppningen gick bra, jag dog inte och hästen var snäll.

 

3/8 - Hade Päronen idag och vi hade bland annat långritt. Fick rida Boccan och hjälp vad mesig han var! Annars hände det inte mycket kul den här dagen.

 

4/8 - Var Bananernas tur att ha mig idag, eller i alla fall halva dagen för sen var det som vanligt dags för massa annat. Under solnedgångsritten använde jag och Frida våra grepar till att leka häst med. Hennings blick när han såg det alltså, haha. När det var dags att lägga barnen rusade vi in, sjöng [eller skrålade...mer skrålade] en disneysång och släckte.

 

5/8 - Fredagen flöt på med städning, avslutningsövning, lekar med mera. Precis som en fredag brukar helt enkelt. Enda skillnaden var väl att vi inte red på kvällen, vilket berodde på att det spöregnade. Såg på Hennings film och firade att vi vann stugstädis istället.

 

6/8 - Under avslutningen fick jag vara i köket eftersom jag var reserv. Ganska chill då jag mest skulle plocka disk, diska och fylla på fika. Resten av tiden pratade jag med Andrée och Ellen.


varje dag är början på något stort.

2011-08-23 ♥ 19:53:47
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (0)


Åhå, vad dålig jag varit på att uppdatera nu igen. Men har som vanligt haft fullt upp [så jag skyller på det]...

Onsdag - Började dagen med en joggingrunda och en dusch innan jag träffade Christina en stund. Vi var en tur nere på stan och sen fikade vi hemma hos henne. På vägen hem så träffade jag på Tia, Josse, Johnny och Mika så satt med dom och chillade en stund. Sen fortsatte kvällen med att jag och Frida tog Faran ut till Sjöis för att kuppa deras talangjakt. Tror att Henning blev riktigt förvånad, haha. Även natten spenderades där ute med alla fina människor.

Torsdag - Åkte hem tidigt, tidigt och fick köra Faran sista biten själv för Frida skulle av på Grevagården [ett under att ingen kom till skada eftersom jag inte kört bil på över ett år]. Fortsatte dagen med en tur ut till stallet där jag red Maya-baja. Myshäst! Sen avslutades dagen med att jag, Michaela, Sara och Bo var och handlade inför morgondagen innan vi åkte hem till mig och pusslade.

Fredag - Idag var det dags Pre-damsittning! [Vi var några tjejer som kom fram till att det är alldeles för långt till damsittningen så vi körde en liten lightversion] [tänk tjejmiddag i lite finare klänning och med studentsånger och spex]. Riktigt grym kväll i alla fall som fortsatte med "eftersläpp" där även killarna var välkomna.

Lördag - Träffade Michaela en stund på förmiddagen innan jag tog tåget ner till Gbg. Där fick jag vänta en stund innan jag åkte hem till Jacke och gjorde mig iordning för kvällen. Sen anlände dom flesta andra ledarna och vi förade hemma hos Jacke innan vi åkte in till stan och fortsatte på Berså. Där var vi resten av natten innan vi gick hem till Amanda för att sova.

Söndag - Åkte hem till Skövde ganska tidigt och blev hämtad av Michaela. Spenderade massa tid med henne [var även nere i parken med Sara och Bo en stund] innan det var dags för stormöte på Boulogner. Massa intressant info och det mest spännande av allt, dom nya grupperna! Är riktigt nöjd med min grupp. Den blir nog awesome!

Måndag - Tog en promenad med Michaela innan det var dags för mig att åka upp till Stockholm och hälsa på pappsen. Kom på att det var mer än ett halvår sedan jag var här, helt sjukt!

Tisdag - Har ägnat större delen av dagen åt att ströva runt på stan och glo. Köpte dock inget roligt... Sen har eftermiddagen och kvällen spenderats åt att leka med Ebba.

i'll see you again.

2011-08-16 ♥ 23:37:53
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (0)

Solnedgång över hästar på Sjöis


Vad har jag hunnit med medan jag varit hemma då? I lördags var jag i princip bara hemma och vände innan jag åkte iväg ut till Tess som bor mitt i skogen. Där så träffade jag massa underbara människor, badade, lekte och drack. Mycket bra dag, kväll och natt.

Söndagen började med att vi städade lokalen vi hyrt och sen så åkte vi hem. Väl hemma orkade jag inte göra någonting. Måndagen spenderades med att tvätta och packa upp. Åtta maskiner tvätt känns inte riktigt helt okej efter "bara" två veckor... Kvällen ägnades åt att lägga pussel och mumsa på gifflar tillsammans med Michaela.

Idag har jag varit runt lite på stan innan jag mötte upp Frida och hon hängde med hem till mig en stund. Sen fortsatte vi till Kulis där vi egentligen bara skulle kolla runt lite men det slutade med att vi fick hoppa varsin häst. Så där satt jag på en häst jag aldrig sett innan i jeans, för liten hjälm och för stora ridskor. Sen att hästen dessutom inte var särskilt rolig att hoppa gjorde det ju inte bättre... Jag ska hålla mig till dressyr helt enkelt! Vet inte hur många gånger jag ska behöva konstatera det för mig själv, haha. Sen fastnade vi i stallet en lång stund, myspys.

the stars are holding you tonight.

2011-08-16 ♥ 00:35:48
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (0)

Jag är btw hemma igen... Tråkigt men sant. Skulle gärna stannat sista veckan på Sjöis också. Uppdatering om dom två sista veckorna kommer förhoppningsvis någon gång i veckan.


RSS 2.0