i couldn't help myself

2011-04-28 ♥ 20:46:34
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (2)


En nytagen bild! Den ni! Har några bilder på lager nu som jag kan lägga ut här i bloggen. Var nämligen på fotopromenad med Michaela i måndags. Vi fotade, klappade på kor, åt glass och jag lyckades med konststycket att sätta mig på knä i en bunt med brännässlor...bra Amanda, bra!

I tisdags hade jag inte jättemycket intressant för mig förrutom ett möte om utsparken på kvällen. Den kommer bli helt fantastiskt kul!

Igår hade jag praktik igen för första gången på evigheter och det kändes faktiskt hur bra som helst. Mysiga ungar och dessutom härligt väder. På kvällen sen jobbade jag och vi lyckades bedriva en pub med endast 6 arbetare+ansvarig. En pubkväll brukar vi normalt annars vara runt 8-9 arbetare...men det var ingen fara. Grymt lugn kväll och ägnade större delen av den åt att stå och prata med arbetare och gäster. Dock kändes det att man var färre under städet, blev lite mer att göra än vanligt. Ni skulle bara sett vad jag städade, haha.

Efter fyra timmars sömn drog jag mig upp för en heldag i skolan. Suck, pust och stön! Men kan väl inte direkt påstå att den vart särskilt jobbig ändå. Ett kompletteringsseminarium på morgonen där jag mest försökte hålla mig vaken, sen en föreläsning som jag och Emma flummade bort helt och efter det skulle vi egentligen haft ett seminarium men eftersom alla i vår grupp kände att det seminariet verkade helt värdelöst hoppade vi det. Drog till stan och käkade lunch med Emma, Michaela och Andreas istället. Efter detta hjälpte jag och några till en kompis att flytta och jag lyckades både med att bli attackerad av en lampa och bli skrattad åt [ja åt, inte med, folk i sexet har en viss tendens att skratta åt mig...och jag kan nog förstå dom] x antal gånger.

Nu ska jag ägna det som är kvar av min kväll åt att kolla på film och knapra morötter.

i miss how it feels when we touch

2011-04-26 ♥ 16:51:06
hästar, hästar, hästar♥ Kommentarer (2)

Bilder från sista gången...

Satt och läste lite gamla inlägg här i bloggen och insåg precis hur mycket jag saknar Hilma... Ni som inte känner mig irl [eller inte är vän med mig på fb] har förmodligen ingen aning om att min medryttarhäst Hilma har flyttat och att jag inte längre rider henne.

Och jag tror inte riktigt jag har förstått det ordentligt förrän nu. När jag precis fick reda på det satt jag och grät i nästan en hel dag men sen var jag iväg dagen efter nyår för att säga hejdå...och jag vet inte, men det kändes inte verkligt på något sätt. Det är inte förrän nu som jag verkligen, verkligen börjar sakna henne. Jag har gråtit flera ggr dom senaste dagarna och det gör ont i hjärtat när jag kollar på gamla bilder och läser gamla blogginlägg om henne. Hilma är nog den enda hästen som jag litade på till 100% och hon kommer alltid, alltid, alltid ha en speciell plats i mitt hjärta ♥

the drum beats out of time

2011-04-24 ♥ 23:25:09
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (0)


Vi säger såhär...den här utmaningen kommer också gå åt skogen så jag lägger ner den. Var det någon dag ni gärna hade sett att jag bloggade om så säg till så fixar jag det/dem i ett inlägg ändå. Men tänkte börja med mina kära veckouppdateringar igen...

18/4
Första dagen på Påsk"lovet" [har ju egentligen inget offeciellt lov på högskolan men jag tog ett inoffeciellt lov den här veckan då jag kände att jag inte skulle orka annars] ägnades åt en promenad med Michaela där vi passade på att njuta av solen och värmen. Sen gick kvällen åt till att kolla på film och ha massa kul åt replikerna i Mulan.

19/4
Jag började dagen med att möta upp Michaela och sen hämta ut våra rättade portfolior. Lättnaden jag kände när jag såg att den var godkänd alltså...inte att leka med. Efter detta firade vi med glass i solen och så lite shopping innan jag var tvungen att gå hem och fixa lite. Sen bar det iväg till Jacklin där vi sen for iväg till stallet och red ett dressyrpass i kvällssolen [joinade av alla mygg...]. Mycket, mycket, mycket bra dag helt enkelt!

20/4
Första delen av dagen ägnade jag åt att träffa Christina innan det var sexetfika och sen efter det tackphest! Det blev mycket dansande, mycket flamsande, lite lekande och en hel del drickande innan vi gick ner till kåren för att sjunga lite kareoke[vi fick även se sittningen, riktigt kul!]. Slutet av kvällen blev väl inte riktigt lika bra som början men den kunde varit värre...

21/4
Helt underbart väder även idag så det blev som vanligt en promenad med Michaela. På eftermiddagen sen blev det grillning och lite party nere på gården tillsammans med massa trevligt folk. Framåt kvällen sen var vi några stycken som drog vidare till Histek för att festa lite mer.

22/4
Ganska så händelselös dag. Jag tvättade, var ute och gick, var kattvakt och kollade på en himla massa OC-avsnitt med Michaela.

23/4
Efter att ha lämnat tillbaka katten till mamma så bestämde jag och Michaela oss för att ha picknick i Boulogner. Så vi köpte med oss fika och satt och njöt av solen med Gleemusik spelandes. Inte alls helt fel. På kvällen sen var jag på Fältskären tillsammans med lite andra för att dricka vin och vara social. Detta slutade sedan med att dom flesta av oss drog ut på stan och dansade och festade på Vibe innan vi gick hem till Andreas och efterfestade till alldeles för sent/tidigt...

24/4
Började dagen med ett Donkenbesök tillsammans med Tia innan vi gick vidare hem till Johnny där vi chillade en stund på hans balkong. Jag fortsatte sedan med en promenad tillsammans med Michaela. Sedan satt vi ute på Batgården tillsammans med Mika, Johnny och Tia och tog det lugnt ett tag. Kvällen avslutades med lite mer chill, vattenpipa, grillning och massa trevliga människor.

dag 05 - fem webbsidor som jag är inne ofta på

2011-04-22 ♥ 23:04:08
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (0)

Facebook
Bloglovin
Hotmail
Skösex
Swesub

Inte jätteroliga länkar precis, men det är dom fem hemsidorna som jag är inne på oftast.
Har för övrigt kanske lite nya bilder på g snart nu när det faktiskt är fint väder ute, blommigt och grejer. Stay tuned!

dag 04 - en person som betyder mycket för mig

2011-04-21 ♥ 15:35:27
listor av olika slag♥ Kommentarer (0)

Jag kan omöjligt välja ut och skriva om bara en person som betyder mycket för mig. Och jag tänker inte sitta här och rabbla upp massa namn. För jag tror att de personer som betyder mycket för mig vet om det själva...

dag 03 - fyra bilder som gör mig glad

2011-04-20 ♥ 12:00:12
listor av olika slag♥ Kommentarer (0)


dag 02 - en nytagen bild

2011-04-19 ♥ 11:48:43
listor av olika slag♥ Kommentarer (0)


En bild jag tog med mobilen igår när jag var ute på promenad med Michaela i det helt underbara vädret. Blir helt lycklig i hjärtat av våren ♥

dag 01 - en blogg jag läser varje dag

2011-04-18 ♥ 11:52:47
listor av olika slag♥ Kommentarer (0)


365 days of breakfast kan mycket väl vara en av dom finaste bloggarna jag har läst. Bara idén med att fota sin frukost varje dag i ett år tycker jag är helt underbar. Lägg då till att bilderna är helt amazing och att det till varje inlägg finns ett soundtrack. Svårslagen blogg helt enkelt. Dessutom har hon en webshop med några av dom finaste sakerna jag sett någonsin, jag har redan handlat från den två gånger [och fler gånger lär det säkert bli]. In med er och läs den helt enkelt!

another challenge

2011-04-18 ♥ 11:41:37
listor av olika slag♥ Kommentarer (0)

Tänkte försöka mig på en till utmaning. Den här gången ska jag försöka komma längre än med den andra men som vanligt vågar jag inte lova något...

Dag 01 - En blogg jag läser varje dag
Dag 02 - En ny tagen bild
Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad
Dag 04 - En person som betyder mycket för mig
Dag 05 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på
Dag 06 - Tio sanningar om mig
Dag 07 - Något jag saknar
Dag 08 - Två saker jag längtar efter
Dag 09 - Fem bilder från ett minne 2010
Dag 10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 11 - En bild som är från när jag var liten
Dag 12 - Tio saker jag gillar att göra
Dag 13 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen
Dag 14 - En bild som för mig arg/ledsen
Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder någonting
Dag 16 - En bild som är över ett år gammal
Dag 17 - En bild som är tagen i staden jag bor i
Dag 18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor i
Dag 19 - En film som jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
Dag 20 - Tre filmer jag sett och gillat
Dag 21 - Tre saker som finns i mitt rum
Dag 22 - En sång som får mig att må bra
Dag 23 - En bild på mig och en kompis som badar
Dag 24 - Någonting jag vill göra just i denna sekund
Dag 25 - Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 26 - Minna drömmar/önskningar
Dag 27 - Min tro
Dag 28 - Något jag älskar
Dag 29 - Jag som liten
Dag 30 - Min favoritbild och några saker som varit bra de senaste 30 dagarna

it's over

2011-04-17 ♥ 21:18:38
fester och annat studentikost♥ Kommentarer (0)

Ännu en gammal bild.
Ska försöka ta mig ut nu under påsken och fota lite.

Jaha...så var det över. Efter månader av planering, övningar och möten [det börjades direkt efter jullovet] så är det hela över på bara några timmar. Jag pratar självklart om Herrsittningen som vi "damer" i Skösex anordnade för "herrarna" igår. En finsittning med trerätters, vin, spex, dans och lite naket.

Denna sittning har jag ägnat det mesta av min fritid åt den senaste veckan och en himla massa timmar [dagar?] innan det. Och nu är det över... Vad ska jag nu göra på min fritid liksom? Dock är känslan man får av att spexa och "dansa" inför 124 högljudda killar ganska obeskrivbar. Sjukt värt all tid vi lagt på det helt enkelt! Nu taggar vi tackphest på onsdag. It's gonna be epic!

tonight it's only me and you

2011-04-12 ♥ 01:24:58
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (0)

Bild från förra våren

Nämen hej igen! Det var inte igår precis...
Så vad har jag nu haft för mig sedan jag skrev sist (för ungefär en miljon år sedan).

Jag har blivit insparkad i sexet, jag har haft inflyttningsfest [och där kommit fram till att det faktiskt går att klämma in 27 personer på 29 möblerade kvadratmeter], varit på maskerad utklädd som Rödluvan, varit på roadtrip med Lina [där vi hälsade på massa saknade människor], blivit utmanad i Monopol, spelat innebandyturnering i ovve [och lyckats göra ett mål!], sagt hejdå till Lina som sen åkte iväg till USA i alldeles för många månader, festat en hel del, grillat för första gången i år, varit iväg upp till Örebro på utlandsphest, haft MASSOR med herrsittningsförberedelser och en massa massa mer roliga [och mindre roliga] saker.

Just nu fokuserar jag stort på våran herrsittning som går av stapeln på lördag och som vi sexettjejer har planerat sedan i vintras... Den kommer bli awesome! Jag ska dessutom försöka mig på att uppdatera bloggen iaf någon gång per vecka, men jag lovar inget. Dock alltid skönt att kunna skriva av sig lite någonstans.


RSS 2.0