i'll fly like paper

2010-06-30 ♥ 18:54:01
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (0)


Hallå bloggen! Idag har jag passat på att shoppa lite, måste ju ta chansen nu när jag är hemma och kan. Sen blir det tre shoppingfria veckor ute i skogen. I alla fall så har jag köpa ett par jeansleggings, lite småsaker på HM och en extern hårddisk på Siba. Så nu ska jag flytta över några tusen bilder dit, antar att det kommer ta ett tag, hehe.

Håller dessutom på att gå igenom och redigera alla hundratals bilder från Sjöis så förhoppningsvis kommer det några inlägg om mina första två veckor där snart.

eclipse

2010-06-30 ♥ 03:16:51
vampyrsnack♥ Kommentarer (5)Bildkälla

Finns bara ett ord för den här filmen: Underbar!


sommarlista

2010-06-29 ♥ 15:38:33
listor av olika slag♥ Kommentarer (3)


1. Ditt favoritställe på sommaren?

- Absoluta favoriten är Sjöis, helt klart. En sommar utan Sjöis skulle kännas sjukt konstig. Förrutom Sjöis är det nog Falkenberg, grym sommarstad!

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
- På något härligt [men inte för varmt] ställe tillsammans med några bra kompisar.

3. Vad lägger du hellst på grillen?
- Flintastek eller något annat gott kött med god marinad!

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Jag jobbar på Sjöis nästan hela sommaren. Den lilla tid jag är ledig har jag inga stora planer för. Men något trevligt kommer jag säkert på att göra.

5. Dina bästa sommarfärger?
- Pasteller av alla slag och vitt.

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Mygg, knott och regn, haha.

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Alla mina sommarminnen från när jag var liten är underbara. Går inte att bara välja ut ett.

8. Havet, sjön eller poolen?
- Pool, fiskar och äckliga bottnar är inte min grej riktigt.

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
Två kulor i bägare. En polka och en daim.

10. Vart går din drömsemester?
- Kalifornien i Usa. Eller Usa över huvud taget!
Skulle gärna ta mig en roadtrip genom det landet.Förresten är jag hemma nu gott folk. Skönt med lite ledighet innan jag åker tillbaka och jobbar igen på lördag. Ska försöka hinna med några inlägg och lite bilder här på bloggen så snabbt som möjligt.

take a breath and follow me

2010-06-22 ♥ 13:09:06
sköna gröna sjöstjärnan♥ Kommentarer (2)


Idag är det min första lediga dag sedan jag kom till Sjöis och därför tar jag mig tid att skriva mitt första blogginlägg sedan jag kom hit, hehe.

Jag har i alla fall haft det grymt den senaste veckan, många roliga "barn" och härliga stunder. Och mina tidigare obefintliga magmuskler har nog blivit större av allt skrattande.

Mer detaljer [och massor med bilder] lovar jag att ni ska få när jag åker hem nästa vecka. Tills dess ha det så bra! ;)

that's where her mind goes

2010-06-13 ♥ 12:44:04
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (15)


Jaha, om bara några få timmar drar jag och alla mina hundra väskor [okej, kanske inte men det känns som så många, haha] till Sjöis för lite jobb [jag ska jobba alltså, inte väskorna]. Så där kommer jag vara ganska isolerad i två veckor. Datorn och så hänger med men uppdateringarna här kommer förmodligen inte bli många. För blir det som förra året kommer jag väl varken hinna, orka eller känna för att blogga, hehe.

För att verkligen veta säkert när jag uppdaterar kan ni ju alltid lägga till mig på bloglovin [då är det bara att trycka här eller klicka på ikonen i menyn] så slipper ni kika in här titt som tätt utan resultat. Ha två bra veckor nu! Det vet jag att jag kommer ha.

jacklin & charad

2010-06-13 ♥ 11:34:53
hästar, hästar, hästar♥ Kommentarer (3)


when there's no light to break up the dark, that's when i look at you

2010-06-12 ♥ 21:16:05
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (0)


Idag har det varit fullt upp. Började med att åka till Mariestad med mamma, farmor och farfar. Där gick vi runt i regnet innan vi käkade på Buffalo. Riktigt god mat, och jag blev sådär äckelmätt, hehehe.

Efter Mariestad så åkte vi hem och jag började packa inför Sjöis imorgon. Det är sjukt hur mycket grejer man behöver ha med sig! Det ser ut som att jag ska vara borta hela sommaren när jag bara ska vara borta i två veckor nu första perioden, hahaha.

När jag inte orkade försöka få ner alla mina saker i väskor längre så var det dags för mig och mamma att gå ner till bion. Vi var och såg The Last Song och herregud vad jag grät. Så mycket har jag nog aldrig gråtit på bio innan, och det blev ju inte precis bättre när man hörde hälften av biosalongen sitta och snyfta. Jättefin och sorglig film i alla fall.

Nu ska jag fortsätta det här med att försöka packa...

jag & hilma ♥

2010-06-12 ♥ 16:03:25
hästar, hästar, hästar♥ Kommentarer (5)


Fina, fina Hilmisen ♥

the short second life of bree tanner . night world no 2 . älskar, älskar inte

2010-06-12 ♥ 11:18:15
amanda läser♥ Kommentarer (4)


Titel
: The short second life of Bree Tanner
Författare: Stephenie Meyer
Antal sidor: 178 (inbunden)

Bree Tanner har varit vampyr i ungefär tre månader och hon har tröttnat på att alltid behöva känna sig rädd och osäker i huset där hon bor tillsammans med alla andra nyfödda som hon [alltså Victoria, men som kallas bara hon i boken då de inte vet vad hon heter] har skapat och som Riley tar hand om. Men så lär hon känna Diego som visar sig vara både snäll och omtänksam. Samtidigt undrar hon om Riley faktiskt går att lita på, är allt han berättar för dem verkligen sant?

Alla som läser den här boken har förmodligen redan läst Eclipse och då vet man redan hur det ska sluta för stackars Bree. Detta gör att hela berättelsen känns lite deppig men det går inte komma ifrån att det annars är en bra bok. Språket är riktigt bra, jag tycker att Meyer blir bättre på att skriva för varje bok hon ger ut. Det jag inte riktigt förstår är varför hon skrev en bok om just Bree som knappt är med i Eclipse alls, jag skulle tyckt det var roligare med en bok om någon av huvudkaraktärerna i Twilightserien istället. Har man tur kanske det kommer, hehe. Boken är väl nästan ett måste för Twilightnördar som mig i alla fall.

Betyg: 5/5Titel
: Night World no 2; Dark Angel+The Chosen+Soulmate
Författare: L.J. Smith
Antal sidor: 662 (storpocket)

Här hittar ni det berättelserna bygger på. [Första stycket i handlingen för bok ett.]
Dark Angel: Gillian blir räddad av sin skyddsängel när hon håller på att drunkna i iskallt vatten. Angel, som han kallas, följer sedan Gillian och försöker uppfylla alla hennes önskningar bara hon gör som han säger. Men när han börjar ge Gillian konstiga förslag måste hon fråga sig vem han egentligen är.
The Chosen: Efter att ha sett sin mamma och lillebror dödas av en vampyr vid 5 års ålder har Rashel ägnat sitt liv år att jaga och döda dem. Men när hon möter vampyren Quinn och inser att de är själsfränder vet hon inte vilka beslut hon ska fatta.
Soulmate: Hannah hittar lappar med varningar om att hon är i fara runt omkring sig. De har Hannahs handstil men hon är säker på att hon inte har skrivit dem. Efter en hypnos börjar Hannah förstå vem hon egentligen är. Samtidigt får hon besök av vampyren Thierry som påstår att de är själsfränder, men den mystiska Maya har varnat henne för honom. Frågan är vem hon egentligen kan lita på.

Den här andra boken i Night World-serien är till och med bättre än den första. Berättelserna är mörkare än de i bok ett och spänningsnivån är högre. Det är nästan omöjligt att förutspå vad som ska hända och jag ville bara fortsätta läsa för att se hur allt skulle sluta. Även fast det är en fristående serie så förekommer tidigare karaktärer i de olika berättelserna vilket gör det ganska kul att ha läst dem i ordning. Rekommenderas!

Betyg: 5/5Titel: Gossip Girl; Älskar, älskar inte
Orginaltitel: Gossip Girl; Don't you forget about me
Författare: Cecily von Ziegesar
Antal sidor: 249 (storpocket)

Det är bara några få dagar kvar innan college börjar och alla ska spridas för vinden. Förrutom Nate, Blair och Serena som alla ska börja på Yale, om nu Nate kan få ut sitt avgångsbetyg vill säga, och han inte kommer mellan Blair och Serena, igen. Daniel kämpar med att reda ut sin sexuella läggning och Vanessa måste hjälpa till att planera sin storasysters bröllop. Samtidigt förbereder sig alla för årets största avskedsfest på The Met där vad som helst kan hända.

Då var den sista GG-boken utläst och även fast jag aldrig riktigt har tyckt att det är en toppenserie så känns det lite tomt. Jag tycker serien slutade på ett bra sätt och den satte verkligen punkt för GG-gänget. Har man läst de tidigare böckerna bör man definitivt läsa även den här.

Betyg: 4/5

i will show you i'm a pro

2010-06-11 ♥ 22:27:12
hästar, hästar, hästar♥ Kommentarer (4)

Jacklin & Charad / Jag & Hilma

Hallå bloggen! Idag började dagen med att jag följde med Jacklin ut till stallet och fotade när hon red Charad. Blev en hel del roliga bilder, haha. Några kommer upp här på bloggen, förmodligen imorgon. När vi var klara med Charad så åkte vi hem var för sig för att käka och sen åkte vi ut till Hilma och så fotade Jacklin när jag red. Kommer bilder på det också, i promise.

my favourites

2010-06-11 ♥ 10:21:28
listor av olika slag♥ Kommentarer (5)Favorit-

Godis: Kinder Maxi och Haribos fruktnappar, mums!
Mat: Pizza
Väder: Sol och varmt
Restaurang: Donken är aldrig fel, haha
Färg: Svart och pasteller
Bil: Wolksvagen bubbla, nya modellen
Mobil: Får väl säga min då, hehe
GB-glass: Piggelin
Parfym: Använder nästan aldrig parfym, så har ingen direkt favorit.
Musik: Bra musik ;)
TV-serie: Vampire Diaries och OC
Film: För många
Designer: Ingen spec
Butik: Gina Tricot
Skådis: Heath Ledger
Frukt: Jordgubbar, eller räknas dom som frukt? Annars är det banan
Semesterort: Falkenberg på sommaren är inte helt fel
Träningmetod: Ridning

i am told to do what i have to

2010-06-10 ♥ 22:06:43
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (4)


Så var ännu en dag förbi. Har inte gjort så himla mycket, var och handlade på förmiddagen och sen har jag ägnat hela eftermiddagen och kvällen åt att kolla på Glee, So you think you can dance, Vampire Diaries och Wizards of Waverly Place.
Tänkte ge mig ut och springa men det började regna och sååå hurtig att jag ger mig ut och springer i regn är jag inte...

carry me away

2010-06-10 ♥ 12:04:05
bilder och foton♥ Kommentarer (6)


so you think you can dance

2010-06-09 ♥ 16:31:11
so you think you can dance♥ Kommentarer (8)

Var nyss inne på kanal 5's hemsida och såg att Sytycd har säsongsstart igen här i Sverige den 16 juni! Men eftersom jag förmodligen inte kommer ha tillgång till Tv stora delar av sommaren får jag väl följa det på datorn istället.
Ja ja, tydligen är reglerna ändrade i år dessutom. Istället för att ta ut 20 dansare kommer domarna bara välja ut 10 st, fem tjejer och fem killar. De kommer sedan att dansa med tidigare deltagare i programmet istället för med varandra. Håller tummarna för att några av mina favoriter kommer tillbaka då, hehe.

Lägger upp några av mina favoritnummer från olika säsonger. Förmodligen har jag redan lagt upp alla innan men med tanke på hur bra dom är tål dom att ses igen.


ännu en boklista

2010-06-09 ♥ 12:58:28
listor av olika slag♥ Kommentarer (6)Vilka är de fem författarna ni har flest böcker av i era bokhyllor?

1) Stephenie Meyer
2) J.K. Rowling
3) John Marsden
4) Sophie Kinsella
5) Dan Brown

 

Köper eller lånar ni mest?
Det är lite olika, det senaste har jag köpt mer än vad jag har lånat, men ibland lånar jag massor och köper ingenting. Beror helt på vad som finns inne på biblioteket och hur mycket pengar jag har, haha.

 

Sparar ni alla böcker ni köper?
Jag har sålt lite gamla Polluxböcker, men annars har jag kvar allting. Klarar helt enkelt inte av att slänga eller ge bort mina egna böcker, hehe. Så jag har böcker både högt och lågt i mitt rum, börjar påminna lite om ett bibliotek...

 

Inbundet eller pocket helst?
Jag föredrar pocket men är det böcker jag gått och längtat efter är det klart jag köper de som inbundna istället för att gå och vänta på pocketutgåvan.

 

Vilken bok har du läst flest gånger i ditt liv? (om du nu läser om böcker )
Jag skulle tro att det är Harry Potter och de Vises sten. Den har jag nog läst 5-6 ggr om inte mer.


tell me what you see

2010-06-08 ♥ 19:56:49
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (5)

Det får bli ännu en bild på Nipr

Oj oj oj, hektisk dag idag, eller i alla fall den senare hälften av den. Började med att jag cyklade ut till Granngården efter frukosten för att köpa ett par nya ridhandskar eftersom mina bara går sönder hela tiden. Efter det fortsatte jag till Stallsiken och köpte lite grejer som kan vara bra att ha med sig till Sjöis.

Efter Stallsiken var det bara att snabbt cykla hem och dumpa allt för att sen fortsätta till stan och biblioteket. Sen vidare till ams och Willys och ungefär då insåg jag att klockan började ticka iväg, hehe. Så jag tänkte susa hem på min stålponny men självklart hoppar kedjehelvetet... Orkade inte stå och krångla med den mitt i stan så jag ledde cykeln hem.

Väl hemma så lagade jag mat, bakade ananaspaj och bytte om samtidigt. Inget att rekommendera alltså. När jag slängt i mig hamburgaren så tänkte jag gå ut och fixa cykeln medan pajen stog i ugnen. Men självklart hade hela kedjan hoppat av, så fram med skiftnyckeln och börja krångla med kedjeskyddet för att få på den igen samtidigt som jag var tvungen att springa in och kolla pajen då och då, haha. Vilken syn det måste varit.

Till slut ordnade sig allt i alla fall och jag kunde trampa ut till stallet, lite senare än vad jag tänkt mig från början men det gick ändå. Hilma skötte sig exemplariskt även idag, jag verkligen älskar att rida henne när hon är såhär fin som hon har varit senaste tiden!

Nu ska jag ta det lite chillidill resten av kvällen. Vad har ni gjort idag?

like a model

2010-06-08 ♥ 11:17:37
bilder och foton♥ Kommentarer (4)


Min lillasyster blir alltid så seriös när jag plockar fram kameran...eller inte.
I alla fall så älskar jag hennes ansiktsuttryck på tredje bilden, haha.

time goes on

2010-06-07 ♥ 20:51:59
hästar, hästar, hästar♥ Kommentarer (14)

Arabhingsten Nipr

Hallå bloggen! Är precis hemma från stallet. Det blev en ridtur på Hilma runt Knistad, övade avsaktningar och galoppbyten och Hilma var faktiskt hur duktig som helst. Hon kändes riktigt, riktigt fin mot slutet.
Vädret däremot kunde varit lite roligare, har duggregnat hela dagen. Inget regn man bli blöt av men som är väldigt störande att vara ute i. När vi hade ridit klart så putsade vi tränsen lite, så nu är Hilmas träns rent och fräscht. Och imorgon är det sadelns tur.

airhead . ett oemotståndligt begär . wings

2010-06-07 ♥ 13:44:55
amanda läser♥ Kommentarer (4)


Titel
: Airhead
Författare: Meg Cabot
Antal sidor: 337 (inbunden)

När den nya Stark Megastore-butiken har premiär blir 16-åriga Emerson Watts tvingad att följa med sin lillasyster dit. Och tack vare en olycka lyckas hon bli krossad av en stor tv och vaknar upp med en helt ny kropp, en kropp som innan tillhörde supermodellen Nikki Howard. Nu måste Emerson leva Nikkis liv eftersom ingen mer än läkarna och hennes familj får veta om operationen. Men att vara supermodell och kändis är inte så lätt som Em först trodde.

Jag hade det ganska kämpigt med att ta mig igenom den här boken och jag vet egentligen inte riktigt varför. Berättelsen är helt okej och den är skriven på ungefär samma lätta sätt som Meg Cabots andra böcker, men av någon anledning kommer jag aldrig riktigt in i boken. Medelpoäng blir det helt enkelt.

Betyg: 2,5/5Titel
: Ett oemotståndligt begär
Orginaltitel: Size 12 is not fat
Författare: Meg Cabot
Antal sidor: 334 (inbunden)

Den föredetta popstjärnan Heather Wells jobbar nu som elevhemsföreståndare på ett college i New York. När Elizabeth Kellogg, en av eleverna i Heathers korridor hittas död i hisschaktet avfärdar alla det som en tragisk olycka men Heather är säker på att det är någon som har mördat henne. Eftersom ingen tror på henne bestämmer hon sig för att ta saken i egna händer och försöka hitta mördaren. Men det visar sig vara både svårare och farligare än vad Heather hade räknat med....

Det här är första boken om Heather Wells, jag har tidigare läst den andra delen och älskade den, men jag fastnar inte lika mycket för den här. Visst är den bra, men inte så bra som jag hade hoppats på. En helt okej och ganska rolig bok, men inget toppbetyg.

Betyg: 4/5Titel: Wings
Författare: Aprilynne Pike
Antal sidor: 290 (storpocket)

Laurel är en ganska så normal tonåring, fram till den dagen hon vaknar upp med en blomma växande ur hennes rygg. Det visar sig att Laurel är en älva och hon har dessutom ett uppdrag som innebär att hon måste få sin fostermamma att behålla marken hon har ärvt från sin mamma, marken som Laurels fostermor just nu är på god väg att sälja...

Okej, beskrivningen av boken blev inte den bästa, men det var svårt att få fram huvudhandlingen utan att berätta för mycket. I alla fall är Wings en ny favoritbok hos mig. Jag ÄLSKAR huvudkaraktärerna, språket bara flyter och handlingen blir aldrig långtråkig eller utdragen. En bok jag verkligen, verkligen rekommenderar.
[Åh, såg precis att boken ska filmatiseras dessutom, woho!]

Betyg: 5/5

mtv movie awards

2010-06-07 ♥ 12:19:07
amanda kollar på tv♥ Kommentarer (3)

Mtv Movie Awards i natt var grymt! Massor av roliga klipp, sneak peaks [ny scen från Eclipse och några glimtar från Harry Potter 7!] och awkward moments [Kristens tacktal alltså, haha, hon verkar verkligen sjukt obekväm när hon står ensam på scenen]. Och självklart vann New Moon varenda kategori den på något sätt var nominerad i, hehe.

Säger som programledaren: What a surprise, Twilight won everything!

Kristens och Robs tacktal för bästa kyss var helt oslagbart, hahaha!

i should have known

2010-06-06 ♥ 20:07:03
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (7)


Fy fasen vad härligt väder det har varit idag! Jag har passat på att ligga en bra stund i solen för att försöka få lite färg på min kritvita kropp. Och visst fick jag färg, men tyvärr var den röd och inte brun...
Medan jag låg och stekte i solen läste jag ett par sidor [sisådär 200...] i Wings av Aprilynne Pike. Hur bra bok som helst, ännu en ny favorit! Alltid roligt när man hittar bra böcker som man aldrig har hört talas om innan.

Nu på kvällen har jag åkt hem till Skövde igen och sitter nu och laddar inför Mtv Movie Awards i natt. Det kommer nog bli awesome!

tussen

2010-06-06 ♥ 09:28:13
hästar, hästar, hästar♥ Kommentarer (13)


pics from the day

2010-06-06 ♥ 00:13:13
bilder och foton♥ Kommentarer (2)

 

Två tummar upp för den här dagen!


the arabian stallion is magnificent, and the mare quite glamorous, but the airy-fairy foal is so delicate and fawn-like, he steals your heart away

2010-06-05 ♥ 18:16:27
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (3)


Min rubrik är såååå sann. Arabföl måste vara bland det gulligaste som finns och gissa hur glad jag blev när jag såg att dom hade fått ett på Prinsens Araber. Så där fastnade jag i ungefär 1,5 h, haha.
Mer bilder på den lilla sötnosen kommer, ska bara redigera dom lite...

Mycket mer än att ha varit på fotopromenad och fått ungefär en miljon myggbett har jag inte gjort idag.
Eller jo just det, vi var på loppis inne i Flen [typ hela Flen var där, illa!], köpte två filmer för en tia styck. lagom pris, hehe.

come tomorrow

2010-06-04 ♥ 23:17:27
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (2)


Lite random bild, men orkade inte leta fram något roligare, hehe.

Idag har jag i stort sett bara suttit på röven och åkt hit och dit. Började med att åka buss upp till Stockholm vilket tog fem timmar, sedan hem till pappa med tunnelbanan som tar ca 30 min och till sist bil ut till stugan. Och med all bilkö ut från Stockholm tog det nästan 2,5 h att ta sig dit, en sträcka som vanligtvis tar 1,5 h.... Jaja, man hann ju kolla på utsikten i alla fall, haha.

Och jag är gaaaanska så avis på alla glada studenter jag har sett lite här och var idag. Jag vill ta studenten igen, och mer än gärna i det här vädret som dom har nu [själv hade man spöregn och ca 8 grader, inte helt okej alltså].

light it up

2010-06-03 ♥ 21:20:56
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (4)


Här har ni då bilderna som jag lovade er förrut. Det blev ett par jeansshorts, armband och tofsar [inte med på bilden] inne på Bik Bok. Fick allt för 160 kr sammanlagt, inte illa alltså. Fick en bok av Cissi i present som jag tyvärr redan hade läst så jag var och bytte den på Akademibokhandeln och kom hem med två nya istället.
Förrutom det på bilden köpte jag även ett par tofflor, jordgubbar ♥ och lite saker på apoteket som jag behövde.

När jag kommit hem från stan så var jag duktig och lagade lite mat innan jag cyklade ut till stallet. Vi red ett dressyrpass i Husebys paddock idag och Hilma var hur fin som helst! Helt underbart att rida henne när hon går så bra.

Nu ska jag packa för imorgon åker jag till pappa och sommarstugan. Så vi håller tummarna för att det fina vädret håller i sig över helgen.

spending money

2010-06-03 ♥ 13:57:43
amanda shoppar♥ Kommentarer (3)

Kom nyss hem från stan där jag bara skulle byta en bok och handla på Willys. Men ni kan väl aldrig gissa vem som kommer hem med lite mer än så, hehe... Men Bik Bok hade 50% på allt i hela butiken så det var omöjligt att inte köpa något, och de andra sakerna behövde jag också. I alla fall så kommer det bilder på det jag köpt senare, en liten cliffhanger sådär ;)

cause i'm screaming

2010-06-02 ♥ 19:08:29
vampyrsnack♥ Kommentarer (10)


Jag och kollage brukar inte gå hand i hand, och nej, det blev inte så bra den här gången heller men det får ni leva med. Jag är i alla fall superglad för nu har jag biljetter till midnattspremiären av Eclipse! Det är inte världens bästa platser [men verkligen inte dom sämsta heller] fast det kvittar för det är liksom Eclipse vi pratar om här, en film jag har sett fram emot sedan New Moon hade premiär, hehe.

Så kära tiden, gå fort nu så att jag inte behöver längta ihjäl mig efter den 29.

i miss how it feels when we touch, just like a papercut

2010-06-02 ♥ 11:53:04
musik♥ Kommentarer (2)

Papercut - Apollo Drive


hope it gives you hell

2010-06-01 ♥ 20:52:57
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (6)


Oohh, vad jag har gillat vädret idag. Blå himmel och ungefär 20 grader. Såhär får det mer än gärna fortsätta resten av sommaren. Förresten är det inte lite sjukt att det redan är första juni!? Vart tar tiden vägen undrar jag...

Har inte gjort överdrivet mycket under dagen. Var nere på stan två gånger för att fixa lite saker, bakat ananaspaj [mmm, ananaspaj] och kollat på Glee och säsongsavslutningen av Gossip Girl, som för övrigt var sjukt spännande. Hur ska man stå ut hela sommaren utan att få reda på hur det går med Chuck!? Han FÅR inte dö.

Nu ska jag i alla fall fortsätta med ett avsnitt av Wizards of Waverly Place [så jäkla roligt, haha] innan det blir sängen för min del.


RSS 2.0