Valborg

2009-04-30 ♥ 16:43:22
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (2)

Är hemma från diverse grejer nu. Först åkte jag till skolan för att lämna tillbaka massa skolböcker och tömma mitt skåp, sedan bar det av till stan för lite shopping. Hittade ett halsband till balen och så köpte jag första säsongen av Christine. Hämtade dessutom ut mitt Buzzador-paket. Efter det så har jag varit ute och njutit en stund i solen och kvällen ska firas hemma med film och jordgubbar. Trevligt värre :)


Schema för studentveckan ;D

Twilight quote of the day

2009-04-30 ♥ 10:58:54
vampyrsnack♥ Kommentarer (1)

New Moon

Buhu!

2009-04-29 ♥ 15:43:12
travtider♥ Kommentarer (7)

Så var min allra sista travdag i skolan någonsin över och just nu känns det faktiskt som jag bara vill sätta mig i ett hörn och gråta ögonen ur mig. Fy vad jag kommer sakna hästarna, vår travgrupp, Stefans skämt etc. Varför kan vi inte få gå i trean för evigt?
Jag blev iaf glad när jag fick köra min lilla Tilly, iofs så nästan krävde jag att få köra henne, men ändå. Dessutom är det bara jag i min klass som gillar henne så det var inte så mkt att diskutera om... Vi körde intervaller på rakbanan 2 och 2. Jag körde med Linda och Blå, och Tilly kändes jättefin...  JAG KOMMER SAKNA HENNE! Och för er som är lite tröga så vill jag bara göra en sak klar för er: JAG KOMMER SAKNA TRAVET!Twilight quote of the day

2009-04-29 ♥ 05:24:39
vampyrsnack♥ Kommentarer (1)

Eclipse

Fullt upp

2009-04-28 ♥ 20:34:02
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (1)

Hade inga lektioner i skolan idag som sagt, men jag har ändå haft fullt upp från det att jag vakna fram till nu. Sen att jag inte vaknade förrän vid halv 12 är väl en annan sak...
Dagen började med att jag var uppe och sola för första gången i mitt liv. Ska försöka få lite färg innan studenten och balen nu, vill ju inte blända allt folk med mina kritvita ben och armar. Måste erkänna att det var riktigt skönt, synd på allt det där snacket om strålning bara. Det gör att jag förmodligen aldrig mer kommer våga sola efter det här... Hudcancer är inte precis något jag längtar efter att få.

Efter solningen så var jag och handla och sen så ställde jag mig och bakade bullar och vaniljkrokar till travet imorgon. Är ju sista gången vi har trav någonsin...DET ÄR SORGLIGT!!!

När bakningen var avklarad så slog jag mig ner i soffan och kollade på Twilight som hade letat sig hem till min brevlåda idag :D Det lönar sig att förhandsbeställa. Iaf så var den lika bra nu som den var första gången jag såg den (och andra, och tredje, och fjärde, och.... jag tror ni fattar grejen)

Nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch.


<3

Twilight quote of the day

2009-04-28 ♥ 12:06:37
vampyrsnack♥ Kommentarer (5)


I tried to maintain what dignity I could as I got into his car. I wasn’t very successful — I looked like a half-drowned cat and my boots squeaked.

Bella, TwilightStudenten

2009-04-27 ♥ 14:26:38
skoltider♥ Kommentarer (7)

Vet inte om jag har missat att berätta det, men jag tar alltså studenten nästa vecka redan. Helt otroligt, bara 1,5 vecka kvar... Någon som har ett jobb att skänka mig?

Sista lektionen någonsin?

2009-04-27 ♥ 13:18:36
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (0)

Kom precis hem från förmodligen min sista lektion inne på Uddetorp någonsin... Har trav på onsdag men det tycker jag inte räknas som lektion. Jag tycker faktiskt att det känns lite sorgligt, jag kommer sakna Uddetorp...
Iaf så hade vi engelska, hade lite muntliga övningar och sen lekte vi rita, gissa, spring. Mitt lag utklassade dom andra, haha. Sen hade vi ett sista studiemöte på fikarasten. Lena och Maria hade med sig glass och kakor och sen fick kolla på bilder från studieresan. Ganska så trevligt. Efter det så slutade jag så det var bara att traska in till busstationen.

Btw så hittade jag den här roliga sidan. Innehåller massa misstag och trivia i olika filmer. Misstagen i Twilight hittar du här och Twilights trivia hittar du här.Twilight quote of the day

2009-04-27 ♥ 12:58:46
vampyrsnack♥ Kommentarer (1)

Bella, Breaking Dawn

Speak of the Devil

2009-04-26 ♥ 18:18:19
hästar, hästar, hästar♥ Kommentarer (5)

Speak of the Devil - Sum 41

Kom hem från stallet för en stund sen. Red en tur på Hilma runt Knistad. Hon jobbade på jättebra men blev kanske lite väl pigg i galoppen. Man får ju muskler av att rida henne iaf, alltid något. Efter ridturen så hjälpte jag Cissi med att smörja träns och sadlar. Hilmas grejer blev så snygga så ;)
Btw är det väldigt väldigt kvalmigt ute. Åska på väg?Hilma sommaren -08

Twilight quote of the day

2009-04-26 ♥ 10:51:15
vampyrsnack♥ Kommentarer (1)


I believe that. But I want you to know something — when it comes to all this enemies nonsense, I’m out. I am a neutral country. I am Switzerland. I refuse to be affected by territorial disputes between mythical creatures. Jacob is family. You are… well, not exactly the love of my life, because I expect to love you for much longer than that. The love of my existence. I don’t care who’s a werewolf and who’s a vampire. If Angela turns out to be a witch, she can join the party, too.

Bella, EclipseGe upp?

2009-04-25 ♥ 22:45:06
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (2)

Är det dags att ge upp när man spelat spindelharpan i en och en halv timme utan att vinna en enda gång? Just nu är jag bara pissed off på skiten och har gett mig f*n på att vinna en gång innan jag stänger av. Dessvärre tror jag att spelet just nu sitter och skrattar åt mig inne i datorn och bara på rent jävelskap ger mig dåliga kort...
Ja, det är nog precis så det är. Dumma spel...

The Notebook

2009-04-25 ♥ 19:09:59
filmnörderi♥ Kommentarer (0)

Var precis inne på tv.nu och kikade (ja, jag är en nörd som sitter och kollar vad som ska komma på tv flera dagar i förväg) och såg att The Notebook, eller Dagboken som den heter på svenska går på tvåan på torsdag 22.30. Var hur länge som helst sen jag såg den sist och jag äääälskar den. Att Ryan Gosling är typ världens snyggaste i den filmen gör väl sitt till också... Iaf så vet jag vad jag ska se för film på torsdag.


Hur hög är din IQ?

2009-04-25 ♥ 18:22:43
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (0)Kolla din iq här :)

Twilight quote of the day

2009-04-25 ♥ 13:50:57
vampyrsnack♥ Kommentarer (0)


There was too much pain in this empty place to bear—
I would crawl away if I had to.

Bella, New MoonRidning på stoooor häst

2009-04-24 ♥ 22:01:37
hästar, hästar, hästar♥ Kommentarer (1)

Åkte ut till stallet på eftermiddagen och idag så fick jag prova på att rida Maya. Var första gången någon annan än Cissi satt på henne men det gick så bra så. Maya-Baja var superduktig, men stoooor. Lite skillnad på henne och Hilma. En sisådär 10 cm iaf, om inte mer. Sist jag red en stor ridhäst (en som är 160 eller över) tror jag var för ungefär 2 år sedan när jag red Cortina. Ett bra tag sen alltså...

Maya

Så var det fredag igen

2009-04-24 ♥ 14:27:11
travtider♥ Kommentarer (1)

Så var det fredag igen. Känns helkonstigt med tanke på att jag inte varit i skolan alls förrän idag den här veckan... Iaf så började dagen med engelska och för min del det muntliga nationella. Jag och Axel fick faktiskt igång en riktigt bra diskussion och mitt betyg blev VG+ :D Jag är väldigt nöjd måste jag säga.
Efter engelskan så var det samling i gympasalen och så skulle vi travelever som vunnit Krafft samlingen gå upp på scenen och bli hyllade av resten av skolan. Vi fick blommor och rektorn höll tal, haha, ganska roligt. Sen kom Skara-tidningen och skulle ta kort och prata med oss. Vi har blivit värsta lokalkändisarna (och det där kan ni nog ta med en nypa salt).


Twilight quote of the day

2009-04-24 ♥ 07:08:51
vampyrsnack♥ Kommentarer (0)
Edward, Twilight

Hejaramsa

2009-04-23 ♥ 18:19:56
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (2)

Linda, Elin och Ellinor ägnade en kväll åt att försöka komma på lite hejaramsor till Krafft-samlingen. Och jag måste ju säga att denna var helt klart bäst:

Om vi inte detta vinner,
Stefan gör så vi försvinner.
Bara stoft och aska kvar,
av det vi Uddetorpare en gång var.


Förresten så har min eftermiddag gått åt till att sova... Haha, men jag är fortfarande såpass trött att jag förmodligen skulle kunna somna igen om jag gick och la mig.

Stc's Krafft samling 2009, dag 2

2009-04-23 ♥ 10:48:21
travtider♥ Kommentarer (5)

Dag 2=tävlingsdagen
Klockan halv 9 var det samling på Östersunds travbana, först berätta dom lite om hur schemat såg ut m.m. och sen skulle vi som skulle köra och rida idealtiden ha en genomgång inne i stallet. Vi kuskar fick tiden 1.28 och jag kände mig riktigt optimistisk där ett tag. Hästen jag körde hette Sweet Sally och hon kändes jättefin att köra (däremot var hon väldigt ful att kolla på...). Jag startade som femma (tror jag...) och ehh...jaa, det gick bajs helt enkelt. Jag fick blackout i andra sväng och tappade bort mig totalt. Sen trodde jag ett tag att jag låg bra i tid men upptäckte på upploppet att jag låg 10 s efter, underbart. Dagen kunde knappt börjat bättre...
Min blackout ledde till en sistaplats i körningen men som tur var kom Ellinor och räddade situationen med idealtidsridningen. Hon missade bara med 4 hundradelar och knep därför förstaplatsen.

Ellinor och Hogwild

Efter idealtiden var det dags för fysen. Först var det en vanlig springstafett på banan där vi slutade fyra och sen var det en basketstafett och ett skottkärrerace. Sammanlagt i fysen kom vi trea eller fyra, kommer inte riktigt ihåg.


Kajsa / Sarah / Emma

Efter fysen var det lunch och sen så var det teorin. Jag var med i anatomi & fysiologi och travsport vilka var dom två första grenarna. Jag var sjukt nervös och var nästan svimfärdig ett tag. Tur att man var tre i varje gren annars skulle jag nog ha svimmat. Iaf så slutade vi tvåa i bägge två precis efter Wången. Omvårdnad som var den sista teorigrenen kom vi trea i och sammanlagt slutade vi alltså tvåa i teoridelen.
Efter lite räknande från domarnas sida såg vi att vi låg tvåa efter Wången...

Teori

Sista delmomentet var ponnyloppet. På morgonen hade ponnyerna blivit utlottade och det var vi och Wången som hade lyckats få dom två bästa ponnyerna. För att vi skulle vinna hela tävlingen krävdes det att Wången skulle bli diskade och att vi skulle vinna ponnyloppet, great. Och vi tyckte väl inte precis att våra förutsättningar för att slå Wången var så bra...
* Våran ponny sprang på 140 m tillägg, Wångens hade 60 m.
*Linda som körde för oss hade inte kört ponny på flera år och aldrig kört lopp med ponny i hela sitt liv, Wången kör ponny hela ettan på gymnasiet och får köra lopp med sina ponnyer.
*Det var första gången Linda körde den ponnyn, Wången körde en av sina egna ponnyer som de förmodligen kört ganska många ggr innan ...
Som ni ser, oddsen var emot oss. När vår ponny sedan galopperar från start tänkte vi att det var kört, men inte då. Linda körde ikapp resten av fältet och in i mål var det hur jämnt som helst mellan oss, Wången och Kvinnersta(?). Men det var ändå Wången som var först in, det såg alla. Linda kom in som tvåa i mål, men fatta våran chock när vi sedan hör att Wångens ponny blivit diskad! Detta betydde att vi vunnit alltihop! Vi skrek, kramades och lyssnade på Lindas segerintervju.
Intervjuaren: Hur många lopp har du kört förut då?
Linda: Jag har aldrig kört lopp i hela mitt liv innan.
Så jäkla klockrent, haha!


Linda och Lady Rubina aka Bärta / Uddetorpare (och jag ser galen/besatt ut, I know)

Till sist var det bara prisutdelningen kvar. Vi fick med oss vandringspokalen, två små pokaler och en jäkla massa rosetter. Dessutom fick vi tröjor, täcken, ett diplom och 5000 kr till skolan/klassen. Herregud vilken känsla det var att få vinna. Alla hade leenden stora som jag vet inte vad fastklistrade hela kvällen.


VI VANN!

Till sist var det dags för tågresan hemåt. Det började med att vi firade våran seger i bistron i några timmar. Sen gick några för att sova och det slutade med att jag, Ellinor, Sarah, Emma och Carro satt och snacka med Stefan halva natten. Runt halv 2 tänkte vi gå och lägga oss men jag, Ellinor och Stefan fastnade inne hos Plönninge ett tag. Gick väl och la mig vid 3 och sen skulle vi upp halv 7 igen. Ni kan aldrig gissa vem som är trött ;) Men jag är iaf sjuhelsikes glad, så det så!

Stc's Krafft samling 2009, dag 1

2009-04-23 ♥ 10:02:05
travtider♥ Kommentarer (0)

Efter att ha åkt nattåg upp till Östersund och knappt fått någon sömn alls (men däremot en jäkla massa skratt i bistron tillsammans med de andra) kom vi äntligen fram till campingen där vi skulle bo. Till att börja med fick vi äta frukost och sen hade vi fri tid i några timmar. Dom flesta, inklusive mig själv gick och la sig för att sova. Vid 12 var det dags att åka till Wången på studiebesök. Man blir ganska avis när man ser deras anläggning iaf...kanske skulle söka hippologen ändå. Efter rundvandring och mat åkte vi tillbaka till våra stugor och sen ägnades kvällen åt att plugga, plugga och kolla på tv ;) Vi hann även med en tur till Ica för att köpa cola, godis och andra nödvändigheter.
När det var dags att försöka sova så var helt plötsligt jag, Emma och Carro pigga (Sarah somnade nästan direkt och sov som en sten sen) så Carro låg och förhörde mig och Emma på travhistoria m.m. Klockan hann väl bli runt ett innan vi släckte och iaf försökte somna.

Utsikt från Wången


Wången / Hålla ordning är Uddetorpare grymma på...

Jesus!

2009-04-22 ♥ 19:44:35
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (3)

MMS

Jesus! Gissa vilka som vann! :D


Finally!

2009-04-21 ♥ 09:57:02
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (2)

MMS

Finally! Äntligen är vi framme i våra stugor i östersund. Nattåget upp var ingen höjdare, jag har knappt sovit någonting... Men jag överlever. Om några timmar ska vi till wången på studiebesök och sen ska det pluggas hela kvällen.


Bortrest

2009-04-20 ♥ 18:19:00
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (4)

Som ni kunde läsa i förra inlägget åker jag upp till Östersund ikväll. Hade tänkt att ta med mig datorn från början men jag har packning så det räcker ändå så efter lite moget övervägande får min kära dator stanna hemma även under denna resan. Ska försöka mms-blogga iaf någon gång där uppe, om inte annat om resultatet ;) Annars hörs vi när jag kommer hem vilket borde vara på torsdag någon gång.

Uppladdning inför stc-cupen

2009-04-20 ♥ 14:01:54
travtider♥ Kommentarer (3)

Nu sitter jag här hemma och försöker peppa mig själv inför stc-cupen. Ikväll åker vi, det bli nattåg upp till Östersund... Bättre det än när vi åkte "vanligt" tåg upp på dagen förra året, att sitta ca 10 h på ett tåg var ingen höjdare. Iaf så har jag försökt plugga lite, jag ska ju tävla i anatomi & fysiologin och travsport på teorin+att jag ska köra i tidskörningen (och det gör mig så nervös att jag sitter här och har ont i magen två dagar i förväg....great). Men förhoppningsvis går det bra, skulle vara kul med en förstplats...

Lite bilder från förra året :)Våra pokaler

Iasbel och Joe Pro på idealtidsridningen

Teorin

Twilight quote of the day

2009-04-20 ♥ 10:58:43
vampyrsnack♥ Kommentarer (1)


I had to accept that I wouldn’t see Edward again, not even one last glimpse of his face to carry with me to the mirror room. I was going to hurt him, and I couldn’t say goodbye.

Bella, TwilightEn ridtur på Hilma

2009-04-19 ♥ 19:43:15
hästar, hästar, hästar♥ Kommentarer (1)

Ridturen på Hilma idag blev inte lika skuttig som förra gången, men några små hopp fick hon allt in i galoppen. Det är tur att hon är lätt att sitta kvar på. Annars så gick ridturen bra, Hilma var duktig och Maya hoppade utan problem.


Bild från i höstas

Twilight quote of the day

2009-04-19 ♥ 11:13:37
vampyrsnack♥ Kommentarer (0)Edward, Eclipse

Plugg och tjuvlyssning

2009-04-18 ♥ 20:25:42
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (2)

Min dag har i stort sett gått åt till att plugga inför Stc-cupen. Vi SKA vinna i år, andraplatsen förra året var bra men det kan gå ännu bättre ;) Annars har jag vart uppe och handlat, suttit lite vid datorn och andra ointressanta saker. Snart ska jag gå och glutta på någon film tillsammans med Julia.

Förresten så läste jag precis en de roligaste tjuvlyssningarna någonsin:

En tjej står i kassan då en man kommer in i butiken och går fram till disken
.
Mannen: Hej. Glenn.
Kassatjejen (sträcker fram handen): Hejsan. Maria.
Mannen tittar förvirrat på tjejen.
Mannen: Eh ja… Hej. Ett paket Glenn, tack.
Kassatjejen (rodnar): Oj visst, självklart.

Twilight quote of the day

2009-04-18 ♥ 11:27:26
vampyrsnack♥ Kommentarer (1)


Ah, how I miss my friend Carlisle! You remind me of him—only he was not so angry.

Aro, New MoonRodeo-ridning

2009-04-17 ♥ 23:04:57
hästar, hästar, hästar♥ Kommentarer (3)

Vädret var trevligt när jag cyklade till stallet, och det fortsatte att vara trevligt även under tiden jag var där. Tunn jacka och T-shirt räckte gott och väl. Hej hej våren!
Hilma var iaf på rodeo-humör idag. När det var dags för galopp var det 2-3 galoppsprång följt av en massa skuttande, både framåt och på stället. Jag saktar av och fattar ny galopp, samma procedur upprepas. Så höll hon på 3-4 fattningar. Sen bytte jag håll och då minsann gick det för sig att galoppera som en normal häst...  Knepig pålle det där, gick fint gjorde hon iaf. När hon inte lekte rodeo-häst vill säga.Gammal bild på Hilma

Fredag

2009-04-17 ♥ 15:15:01
skoltider♥ Kommentarer (6)

En fredag som består av två prov kan inte bli sådär jättebra...
Grammatikprovet i engelskan kändes helt okej, precis som det alltid gör. Och sen blir man alltid lika besviken när man får tillbaka det rättade resultatet. Så nej, den här gången ska jag inte ha särskilt höga förväntningar på skiten... Svenskan började jag plugga till på håltimmen vi hade innan själva provet. Bra Amanda, smart tänkt! Men det kändes ändå som det gick helt okej. Nu ska jag byta om och sen bär det av mot stallet :)

Twilight video

2009-04-17 ♥ 07:05:45
vampyrsnack♥ Kommentarer (3)

Istället för ett citat får ni en fanmade video idag.
Någon mer än jag som får rysningar av den??


Min balklänning

2009-04-16 ♥ 17:48:40
amanda shoppar♥ Kommentarer (4)

Idag hämtade jag ut min balklänning på posten. Den är faktiskt riktigt fin, till och med finare än vad jag trodde att den skulle vara (för dom som inte vet måttbeställde jag en klänning från en kille som skickar efter från Asien, hade bara sett en bild innan) lite blåare än vad jag hade räknat med dock, men inte fult blå iaf.

Klänningen jag beställde, men jag tog en annan färg


Inte så jättebra bild, men ungefär så ser den ut.
Ser bättre ut när den är på ;)

Twilight quote of the day

2009-04-16 ♥ 17:42:27
vampyrsnack♥ Kommentarer (0)


What was with her? For crying out loud, she was married! Happily married, too – there was no question that she was in love with her vampire past the boundaries of sanity. And hugely pregnant, to top it off. So why did she have to be so damn thrilled to see me? Like I’d made her who freakin’ day by walking through the door. If she would just not care… Or more than that – really not want me around. It would be so much easier to stay away.

Jacob, Breaking Dawn
Thursday

2009-04-16 ♥ 17:34:17
skoltider♥ Kommentarer (0)

Min torsdag i skolan bestog av ekologi och så lite mer ekologi...
Vi började med prov som var svååårt, jag tyckte ändå att jag hade pluggat ganska okej men tydligen inte. Vi får se hur det går helt enkelt. Efter provet så trodde ju alla att vi skulle få sluta men icke sa nicke. Istället åkte vi ut till några hagar som skulle fixas. Jag och Johanna skruvade i elisolatorer i ca 60 stolpar. Det är nästan så jag fått träningsvärk i handen.

Johanna tyckte inte heller det var kul

Twilight quote of the day

2009-04-15 ♥ 21:30:41
vampyrsnack♥ Kommentarer (2)He looks at you like… like you’re something to eat.

Mike, Twilight
Studieresan dag 2

2009-04-15 ♥ 21:27:48
skoltider♥ Kommentarer (0)

Efter lite för få timmar sömn blev man väckt av x antal mobiler. Efter att allt gjorts iordning och alla käkat frukost fick vi en liten rundvandring på Säbyholm. Ganska liten, men väldigt söt skola. Sen tog vi vårat pick och pack och åkte iväg till Täby galopp. Vi fick en guidad visning runt hela området och vi fick även kolla in i ett stall och prata med tränaren där. Sen fick dom som ville prova att rida på deras mekaniska häst Plastic Wonder. Jag hoppade över det, kände mig inte riktigt i form ;)Efter Täby åkte vi vidare till ett värdshus för att äta lunch och sen bar det av mot vårat sista studiebesök, nämligen hos Stefan Melander, även kallad Tarzan. Måste säga att det verkade väldigt trevligt där.Sen så var det äntligen dags att åka hemåt. Jag försökte verkligen plugga ekologi men det gick bara inte. Istället somnade jag ganska fort och vaknade med väldigt, väldigt ont i nacken x) Iaf så har det varit två roliga dagar, kul att få se massa olika stall etc. Nu peppar traveleverna för resan upp till Östersund och Wången nästa vecka... Vi ska spöa skiten ur alla på Stc-cupen ;) Vi ska väl iaf försöka...

Studieresan dag 1

2009-04-15 ♥ 21:13:30
skoltider♥ Kommentarer (1)

Jag borde verkligen plugga nu så vi får se hur mkt jag skriver ;)

Iaf så gick bussen mot Strömsholm klockan 7 på morgonen igår. Vi åkte till Strömsholm utan stopp på vägen så när vi väl var framme var dom flesta trötta och stela (det låter som vi är en bunt pensionärer, det är vi inte, jag lovar) så innan själva rundvandringen fick alla gå runt en stund som vi ville. På rundvandringen så visade dom oss alla stall och ridhus, som var en hel del. Snyggt var det också... När rundvandringen var slut åt vi lunch på Gula hästen innan vi åkte vidare.Nästa stopp blev på Säbyholms naturbruksgymnasium där vi fick lämna våra grejer eftersom vi skulle sova där över natten. Sen åkte vi vidare till Stockholm och Hovstallet. Guiden visade oss stallet, all utrustning och alla vagnar. Det var faktiskt riktigt intressant.När vi var klara där hade vi fri tid i Stockholm i ca 3 h. Jag och Jacklin gick runt och kolla lite i olika affärer och butiker innan vi käkade på Kungshallen. Sen tog vi en snabb promenad till slottet innan vi gick tillbaka till bussen för att åka tillbaka till Säbyholm.

Ni får en bild på min kebabtallrik, haha ;D

Natten spenderades i deras gympasal på en stenhård matta. Jag sov INTE särskilt bra. Det gick väl an om man låg på rygg, dess värre så kan jag inte somna på rygg så jag fick tortera mina axlar istället. Jaja, lite sömn fick jag ju iaf...

Nu var det slut

2009-04-15 ♥ 15:19:30
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (0)

MMS

Nu var det slut med studiebesök. Sitter på bussen på väg mot skara men har flera timmar kvar. Idag har vi iaf varit på Täby galopp och hos Stefan Melander. Nu ska jag återgå till att plugga ekologi och käka godis.


Studieresan fortsätter.

2009-04-14 ♥ 17:11:43
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (1)

MMS

Studieresan fortsätter. Vi har idag avverkat Strömsholm och hovstallet. Än så länge är det riktigt intressant :) På bilden är en av våra lärare tillsammans med en av hovstallets vagnar.


Studieresa

2009-04-14 ♥ 05:18:27
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (3)

Idag åker hästtreorna på min skola iväg på studieresa till Sthlm. Vi ska åka kolla på Strömsholm, Täby galopp, hovstallet m.m. Kommer nog bli två helt okej dagar, dock kommer det förmodligen vara ganska dött här i bloggen med ordentliga uppdateringar innan jag kommer hem imorgonkväll. Får se om jag orkar och hinner mms-blogga, annars hörs vi imorgon ;)

Twilight quote of the day

2009-04-14 ♥ 05:16:03
vampyrsnack♥ Kommentarer (0)

Jacob & Bella, Eclipse

Annandag påsk

2009-04-13 ♥ 18:39:09
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (2)

Är det någon mer än jag som tycker att annandag påsk känns som en ganska onödig dag? Inte för att jag har något emot att få vara ledig en dag extra, men det känns ändå som en ganska onödig dag.
Idag har jag iaf ägnat några timmar åt att åka tåg hem till Skövde. Jag och Julia fördrev tiden med att kolla på Johan Glans; World Tour of Skåne. Folk måste trott att vi var ganska konstiga som satt och skratta så vi grät åt "ingeting". För det var nog inte alla som förstog att vi satt och kolla på film. Iaf, gillar ni Johan Glans (eller andra komiker med för den delen) så se den. Så mkt har jag nog inte skrattat på länge.
Nu ska jag ta tag i lite mer skolarbete...

Twilight quote of the day

2009-04-13 ♥ 13:15:17
vampyrsnack♥ Kommentarer (4)

I’m absolutely ordinary — well, except for bad things like all the near-death experiences and being so clumsy that I’m almost disabled.
Bella, TwilightStill Waiting

2009-04-12 ♥ 20:55:16
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (6)

Still Waiting - Sum 41

Förrutom att ligga i solen och steka så har jag under dagen varit hos mina kusiner och ätit lunch och lekt med Ebba. Det är ungefär vad jag har åstadkommit under de timmar jag har varit vaken. Jag har iaf lyckats få lite färg ^^, Sånt gillar jag!

Solen blev too much

2009-04-12 ♥ 13:23:37
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (1)

MMS

Solen blev too much för Julia. Själv sitter jag och njuter i en solstol :) härligt härligt!


Twilight quote of the day

2009-04-12 ♥ 10:38:23
vampyrsnack♥ Kommentarer (2)

- Eclipse

Inlägg nr 1001

2009-04-11 ♥ 21:09:56
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (5)

Insåg att jag passerat gränsen för 1000 inlägg iom förra inlägget. Den ni! ;)

Påskafton

2009-04-11 ♥ 21:08:01
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (1)

Jag vet att jag nästan börjar bli lite tjatig, men herregud vad underbart väder det har varit idag! Gick i tights och klänning utan jacka eller tröja över på förmiddagen. Helt fantastiskt!
Iaf så var jag och Julia nere på stan en sväng innan vi mötte upp pappa, Ebba och Ellenor och följde med dom till Vallarna som är ett litet ställe med lekplats och lite djur. Ganska trevligt. Eftter att ha spenderat någon timme där gick jag och Julia tillbaka till lägenheten och chillade lite innan vi åkte ner till stugan för att grilla. Riktigt härlig dag har det varit :)Twilight quote of the day

2009-04-11 ♥ 12:45:20
vampyrsnack♥ Kommentarer (1)

Was this the limit, then? I’d had more happiness than most people ever experienced. Was there some natural law that demanded equal shares of happiness and misery in the world? Was my joy overthrowing the balance?
Bella Cullen, Breaking DawnTwilight quote of the day

2009-04-10 ♥ 23:21:10
vampyrsnack♥ Kommentarer (1)

Tänkte börja med något nytt här i bloggen. Från och med idag tänker jag posta ett citat från någon av Twilight-böckerna varje dag. Jag tycker det är en lite rolig grej iaf.

Time passes. Even when it seems impossible. Even when each tick of the second hand aches like the pulse of blood behind a bruise. It passes unevenly, in strange lurches and dragging lulls, but pass it does. Even for me.
Bella Swan, New MoonKlänningen

2009-04-10 ♥ 21:22:59
amanda shoppar♥ Kommentarer (0)

Kom på att jag lovade att visa en bild på klänningen jag köpte igår dessutom, så här har ni den:


Himlen är oskyldigt blå

2009-04-10 ♥ 21:13:40
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (1)

Himlen är oskyldigt blå - Ted Gärdestad

Jag lovade ju ett längre inlägg så här kommer det. Långfredagen inleddes med en lång och härlig sovmorgon. Blev väckt vid halv tolv av en inte alltför trevlig dröm som hade resulterat i en hel del tårar...
Iaf så var det dags för en av de stora traditionerna vi har när vi firar påsk här nere vid västkusten, nämligen Vinbergs IF's tipspromenad. Jag kunde inte särskilt många svar men då var det väl tur att man har en pappa som kan det mesta. Efter tipspromenaden åkte alla tillbaka till farmor och farfar för att äta påskmat. Sen satte jag mig för att läsa ut Marley och jag och fortsatte sen med att kolla på tv. Kände att prat om semestrar och skattedeklarationer som de andra fortsatt med inte riktigt var min cup of tea.
Btw har vädret varit helt underbart här idag, 19 grader och strålande sol=jag gick tipspromenad i T-shirt. Wonderful!

Vädret! ^^,


Mika och Ebba / Ponnyridning

I'm alive

2009-04-10 ♥ 19:44:26
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (0)

Ville bara säga att jag faktiskt lever ;) Men har inte riktigt tid att uppdatera just nu, ett längre inlägg med bilder kommer senare.

Tåg och Gekås

2009-04-09 ♥ 21:51:10
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (4)

Tågresan ner till Falkenberg gick fort, jag och Julia kollade på The Unborn. En helt okej film måste jag säga, inte sådär sjukt superduperläskig utan lite lagom pulshöjande. Ganska bra med andra ord, även om jag inte är ett jättefan av skräckfilmer. Att Cam var med var väl ett ganska stort plus dessutom ;)

Väl nere i Falkenberg åkte vi till farmor och farfar och fikade innan det blev en tripp till vårat kära Gekås. Jag som bara hade tänkt att köpa ett par ridbyxor blev nästan 600 kr fattigare... Det är en farlig affär det där. Allting är ju så billigt, hur kan det då försvinna så mkt pengar?? Hmm, något skumt är det som pågår där inne... Eller så är det bara jag som har svårt att hålla i pengarna. Ni får tro på det alternativ som ni tycker är mest troligt. Förrutom ett par ridbyxor blev det en jättesöt klänning, tights, en väska till balen+massa småsaker och godis. Bilder på klänningen kommer när jag orkar lägga in dom från mobilen.


Cam Gigandet

Solig morgon

2009-04-09 ♥ 10:43:02
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (2)

Jag lyckades släpa mig upp när klockan ringde halv 10 "imorse". Tåget ner till Falkenberg går om ca en halvtimme, där nere ska jag nämligen spendera resten av mitt påsklov. Det blir nog ganska mysigt, Falkenberg på våren är helt okej, även om inget slår det på sommaren.
Slänger upp två hästbilder till, den här gången på ögon


Nevada

Putte

Uppdatering

2009-04-08 ♥ 22:41:26
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (0)

Här kommer en liten uppdatering från mig, känner att jag har börjat bli ganska dålig på det här med att just uppdatera. Det blir ett, max två inlägg om dagen. Iofs behövs det kanske inte fler, händer inget spec så jag har inget spec att skriva. Har fått önskemål om att lägga ut lite hästbilder...hmmm...jag jobbar på det, men datorn vill inte riktigt samarbeta.


Här kommer en hästbild iaf ;)
En solande Bobby

Ännu en dag på travet

2009-04-08 ♥ 15:46:05
travtider♥ Kommentarer (1)

Så är jag hemma från ännu en dag på travet. Övade idealtidskörning med Fritz, och Sofia var med och tog lite kort och klockade. Gick väl helt okej idag också, fast Fritz sprang och bröt utåt hela tiden, kunde knappt hålla honom på ett rakt spår. Fritz var ju iaf lätt den snyggaste hästen på banan med sina flätor! (Han var iofs den enda hästen på banan, men ändå) Stefan tyckte inte att han var lika fin, haha! Annars hände inte så mkt mer intressant, dagen var ungefär som vanligt.


Jag och Fritz

Jag och Fritz / Fritz med flätorna / Jag och Fritz

En såndär lista

2009-04-07 ♥ 15:02:19
listor av olika slag♥ Kommentarer (7)

Snodde den här från Matilda :)

Lovar du att vara ärlig?
Jadå ;)
Du heter: Amanda
Smeknamn: Manda
Låt som du när du är ledsen sörjer till? Ingen låt jag precis brukar sörja till men det finns en hel hop låtar som jag börjar storgrina till om jag hör när jag redan är ledsen.
Beroende av: Socker, Cola, hästar, datorn m.m.
Vem behöver du mest just nu: Romino
Vad tror folk om dig? Oftast tror jag att folk får bilden av att jag är ganska blyg. 
Stämmer det? Inte särskilt mkt, beror lite på sammanhanget.
Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögonbryn konstigt nog...
Vad säger du för att imponera på någon? Jadu, inget särskilt egentligen.
Hur imponerar man på dig? Med en stor skopa humor ;)
Brukar du skratta för dig själv? Pinsamt ofta!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Hej! Jag sover hos Emily inatt. Kram Liah
Vilken är din favoritmålning: Ingen särskilt faktiskt.
Var bor du? I Skövde
Trivs du där: Det gör jag.
Äger du några converse: Nepp, men vill göra det ;)
Sprit, cider, vin eller öl: Öl
Brukar du bli för full: Nej
Vad har du för mobil operatör: 3
Är du allergisk i mot något: Gräspollen och hö.
Har du haft sex idag: Nej
Nästa mål i ditt liv: Gå ut gymnasiet med grymma betyg
Hur svarar du i mobilen: Hej det är Amanda
Vem ringde du senast? Ebba tror jag
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Massor
Antal timmar sömn inatt: 10-11 h, kommer inte riktigt ihåg när jag somnade
Sov du ensam: Ja
Tycker du om din pappa: Ja
Brukar du komma i tid: Ja
När mår du bra: En solig vårdag i stallet mår jag som bäst
När blev du fotad senast: Hmm, bra fråga
Hur känner du dig nu: Skoltrött
Vanligaste färg på dina kläder: Svart och blått.
Vad tycker du om fötter: Smart sak
Är du smart: Mensa nästa ;)
Var du aktiv i skolan: Nja, är aldrig särskilt aktiv i skolan men försöker få desto mer gjort hemma. Med varierat resultat kanske ska tilläggas.
Vad saknar du: Alldeles för mkt
Hade du en bra kväll igår: Var för trött för att göra något vettigt.
Favorit dryck på morgonen: Te med mjölk och socker
Rakar du benen: Klart
När brukar du oftast gå och lägga dig: Mellan 23 och 24 skoldag och oftast någon gång sent på natten när jag är ledig.
Är du blyg? Som sagt, beror på situationen
Sysslar du med någon idrott: Hästsport
Vill du hellre ha mail än brev: Vanliga brev är mycket roligare.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja
Har du spytt offentligt: Nej, inte vad jag vet
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Skulle nog kunna hitta på något kul.
Är du nöjd med ditt liv: För tillfället känns det väl sådär...
Är du bortskämd: Lite
Vad gör du i morgon: Är på travet
Vad är det värsta du vet? Orättvisor
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? För mkt
Vad behöver du just nu? Ett jobb
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Bra fråga
Vad längtar du till? Studenten (fast ändå inte)
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja
Vad använder du för shampoo? Head and Shoulders
Vad är det finaste du fått? Finns för mkt
En speciell dag du minns: Finns alldeles för många
Hur gammal är du: 18, snart 19
Tycker du om någon just nu: Självklart
Om fem månader: Har jag förhoppningsvis jobb
Du samlar på: Böcker
Gröna eller röda äppeln: Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen
Gillar du golf: Nej
Vilken tid gick du upp idag: Halv 12
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja
Har du strumpor på dig nu: Nej
Vad ska du göra ikväll: Ingen aning
Är det okej att gråta: Såklart
När grät du senast: Idag
Laddar du ner musik och film från Internet: Ja
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en häst och en bil
Bär du glasögon eller linser: Nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Runt 12
Har du piercing: Nepp
Vill du gifta dig: Ja det tror jag.
Vill du ha barn: Nej.
Solar du ofta: Nepp, tycker det blir för varmt
Är du bra på att laga mat: Jajamän
Gillar du att dansa: Ja, men jag är inte särskilt bra på det
Är du flygrädd: Tror inte det.
Hur vig är du: HAHAHAHAHA! (Är det svar nog?)
Vad dricker du helst när du är törstig: Vanlig cola eller iskallt vatten
Vilken är din favoritglass: Ben&Jerrys Strawberry Cheesecake
Tror du på ett liv efter döden: Jag vet faktiskt inte...
Tycker du om sushi: Nepp
Vad äter du helst när du ser på film: Godis
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej
Har du tandläkarskräck: Ja
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska.
Vilken ögonfärg har du: Grönblåa med lite lite brunt
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja.
Biter du på naglarna: Ja
Hur ofta tränar/motionerar du: Någon gång då och då
Senaste låt du hörde: Love Story - Taylor Swift
Vad gör du på helgerna: Sover, är i stallet, glor på film m.m.

Plugg, plugg, plugg

2009-04-07 ♥ 13:49:12
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (0)

Den här dagen är tänkt att ägnas åt massa skolarbete som jag har över lovet... Vi får väl se hur mkt jag hinner och orkar göra. Känner att plugg inte är det roligaste man kan göra på ett påsklov. Spec inte religionsinlämningar som kommer ta x antal timmar att göra klart. Har redan suttit runt 4-5 h med dom och har inte ens fått hälften gjort än. Det är ju så man kan gråta....En dag på travet

2009-04-06 ♥ 16:31:03
travtider♥ Kommentarer (12)

Bestämde mig igår för att åka ut till travet idag så fem imorse ringde min klocka. Lov var det ja... Men det är ändå värt det. Morgonen var som vanligt med hästutsläpp och mockning etc. Vi blev även introducerade för Stefans nya hund Spike, en 9 veckor gammal valp. Inte säker på ras men något beagleliknande var det iaf. Så söt att jag höll på att dö!
Iaf så käkade vi frukost och sen hämtade vi in hästar för körning. Jag skulle öva idealtidskörning med Tilly ensam uppe på banan och det gick faktiskt riktigt bra, missade bara med ca 0,5 sekund på alla heat. Det är nästan så att jag blir imponerad av mig själv ;) Tilly var pigg och glad dessutom, och det där med att skritta tyckte hon var trams. Jag var inte lika övertygad...
När jag kört klart och fixat allt så var jag med Sofia ute när hon skulle rida lite på Flisan som blev inriden förra veckan. Allt gick så bra så. Sen var det lunch och efter lunchen gjorde vi iordning alla hästar+stallet innan vi åkte hem. På onsdag bär det av dit igen.
Massa bilder på min Tilly-plutt :)
Kommer sakna henne sjukt mkt när vi slutat skolan...


Love Story - Taylor Swift

2009-04-05 ♥ 20:28:30
musik♥ Kommentarer (3)We were both young when I first saw you
I close my eyes and the flashback starts
I'm standing there, on a balcony in summer air.

I see the lights; see the party, the ball gowns.
I see you make your way through the crowd
You say hello, little did I know...

That you were Romeo, you were throwing pebbles
And my daddy said "stay away from Juliet"
And I was crying on the staircase
begging you please don't go...
And I said...

Romeo take me somewhere, we can be alone.
I'll be waiting; all there's left to do is run.
You'll be the prince and I'll be the princess,
It's a love story, baby, just say yes.

So I sneak out to the garden to see you.
We keep quiet, because we're dead if they knew
So close your eyes... escape this town for a little while.
Oh, Oh.

Cause you were Romeo I was a scarlet letter,
And my daddy said "stay away from Juliet"
but you were everything to me
I was begging you, please don't go
And I said...

Romeo take me somewhere, we can be alone.
I'll be waiting; all there's left to do is run.
You'll be the prince and I'll be the princess.
It's a love story, baby, just say yes

Romeo save me, they're trying to tell me how to feel.
This love is difficult, but it's real.
Don't be afraid, we'll make it out of this mess.
It's a love story, baby, just say yes.
Oh, Oh.

I got tired of waiting.
Wondering if you were ever coming around.
My faith in you was fading
When I met you on the outskirts of town.
And I said...

Romeo save me, I've been feeling so alone.
I keep waiting, for you but you never come.
Is this in my head, I don't know what to think
He knelt to the ground and pulled out a ring and said...

Marry me Juliet, you'll never have to be alone.
I love you, and that's all I really know.
I talked to your dad go pick out a white dress
It's a love story, baby just say... yes.
Oh, Oh, Oh, Oh, Oh.

'Cause we were both young when I first saw you.

Jag har blivit helt besatt av den här låten. Har kört den på repeat i flera timmar...

Söndag

2009-04-05 ♥ 15:30:08
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (1)

Idag är det avelsvärdering av shettisar på Grevagården som jag egentligen vill på, men vädret är inte på långa vägar lika fint som igår och dessutom har jag äckligt mkt skolarbete att göra under lovet så istället blir det en hemmadag med massa plugg. Har suttit med en religionsinlämning i flera timmer men inte har jag hunnit särskilt långt för det så nu har jag gett upp för ett tag och vet inte riktigt vad jag ska göra istället.
Vad ska ni göra idag??


Ni får stå ut med ännu en Twilightbild ;)

Sköna gröna Sjöstjärnan

2009-04-04 ♥ 18:23:26
sköna gröna sjöstjärnan♥ Kommentarer (6)

Så var jag tillbaka från Sjöis. Har varit grymt kul faktiskt :) Vi kom dit runt 12 och sammanlagt så var vi 13 st som var där. Först så bjöds det på tacos till lunch och vi fick sätta oss och försöka lära känna varandra. Sen så pratade Henning lite om vad det innebär att vara ledare och så blev vi indelade i grupper. Jag hamnade i grupp 1 och vi var alltså först ut med att få rida/leda. Innan "lektionen" så fick alla en lapp där det stog såhär:

Du kommer att få hålla en mikrolektion för en ryttare.
Målet är att den ska bli så nära 5 min som möjligt.
Lektionen börjar från medellinjen när båda är klara.
Du har bara några minuter på dig och lektionen skall innehålla följande:
De tre gångarterna
Något om sitsen
Någon typ av voltarbete
Ridning över diagonalerna
Ev en avslappnande övning

Lektionen avslutas med att åter ställa upp på medellinjen.
Var tydlig slappna av och utnyttja tiden väl.


Det var bara att börja spåna direkt. Hästarna vi använde var Laban och Snuggles och jag fick börja med att rida Snuggles medan en tjej som hette Kitt (ingen aning om stavning men uttalas som jag stavat det iaf) höll lektion för mig. Sen bytte vi så jag höll lektion för henne medan hon red. När vi var klara så gick vår lilla grupp runt på Sjöis och kollade lite innan vi gick in och fyllde i ett papper med frågor. När vi var klara med det så var det två samarbetsövningar ute på gräsmattorna. Riktigt roliga! Sen så var det fika och enskilda samtal innan det var dags att åka hem. Nu är det bara att återigen hålla tummarna för att det går hela vägen....


En inte allt för smickrande bild på Snuggles ;)

Nervös? Jag? del 2

2009-04-04 ♥ 09:41:10
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (1)

Om jag var nervös förra gången så är det inget emot vad jag är idag... Det är liksom lite skillnad på att sitta och intervjuas och på att bli bedömd när man håller i en lektion. Men förhoppningsvis går det bra. Bara jag kommer på någonting att göra så...

Förresten så såg jag att jag skrivit att jag köpt två filmer av Tobbe Blom, det var fel, Tobbe Larsson heter han ju. Orkar inte ändra i förra inlägget.

Påsklov!

2009-04-03 ♥ 19:19:11
min vardag och lite annat♥ Kommentarer (1)

Äntligen är det påsklov! Så himla skönt :)
Hela förmiddagen i skolan ägnades åt att dansa. Någon gubbe kom och lärde alla oss treor att dansa vals och foxtrot. Resultatet var väl ganska varierat, jag hörde väl inte precis till dom bättre. Men det var faktiskt ganska roligt.
Eftermiddagen gick åt till att kolla på film på svenskan. Vi skulle kolla på den teckande Nils Holgersson, som jag iofs sett förrut men som jag tycker är ganska gullig. Men jag somnade efter ca halva filmen...jag försökte verkligen hålla mig vaken men det gick bara inte.

Efter skolan åkte jag med Jacklin till Elins esplanad och kollade på skor och kläder, och sen åkte vi till Granngården och jag köpte två filmer av Tobbe Blom för 20 kr st.

Nu är jag äckligt nervös inför imorgon, Sjöis hörde av sig och imorgon blir det arbetsprov...

Stallet

2009-04-02 ♥ 21:07:44
hästar, hästar, hästar♥ Kommentarer (2)

Jag och Hilma hade det riktigt mysigt på våran skrittrunda i kvällssolen. Sen att hon var "rädd" för i princip allt försöker jag bortse ifrån. Det var mysigt ändå...

Ren och fin som alltid...


Tävling

2009-04-02 ♥ 14:33:38
tävlingar♥ Kommentarer (0)

Jag är med och tävlar om böcker hos Ango. Gör det du också ;)Torsdag

2009-04-02 ♥ 14:29:23
skoltider♥ Kommentarer (2)

Hemma efter en ganska normal dag i skolan. Vi började med svenska där Kicki hade genomgång på Gustav Fröding/Fröling (?) (Känns bra att jag inte ens vet vad snubben heter). Iaf så fortsatte dagen med ett prov på hinduismen, och som vanligt hade Sture gjort ett prov med extremt luddiga frågor så man knappt har en aning om vad man ska svara. Så länge jag blir godkänd är jag nöjd...
Lite senare ska jag ut till stallet i det otroligt fina vädret. Synd att det ska blåsa på mkt bara, men nu ska jag väl inte klaga. Hur har erat väder varit idag??


Nej, bilden har inget med texten att göra men jag gillar den massor

Walls - Chemical Vocation

2009-04-01 ♥ 18:16:15
musik♥ Kommentarer (0)

Jag har tröttnat på det här med att plugga så jag tar en liten paus och slänger in lite bra musik här på bloggen. Listen and enjoy!
I hope you'll find your if's when last precautions made
And you've failed to change the world
From underneath this roof
You thought would keep you sane
And awake from an eversetting sun

Something you will never touch
And you will always deny
Looking for a name to fill the lies
A last resort for every hole that out love will never fill
Something i can never trust
And i will never see why
Looking for a lie to suit the name
I owe this piece of heart to them and the will to make a choice

I stand corrected now
Everything it takes and every line thats in between

To laugh between the tears when everything gone down
To these last and critical goodbyes
And when the timers set a million eyes will stare
At the flames of an everlasting fire

something you will never touch
And you will always deny
Looking for a name to fill the lies
A last resort for every hole that out love will never fill
Something i can never trust
And i will never see why
Looking for a lie to suit the name
I owe this piece of heart to them and the will to make a choice

I stand corrected now
Everything it takes and every line thats in between
The safe and sound
I will fail to remain this soulless being for long
And play it all with heartOnsdag

2009-04-01 ♥ 11:50:54
skoltider♥ Kommentarer (0)

Kom precis ut från hörsalen här i skolan efter att ha suttit i en hel massa timmar och skrivit nationella i svenska B. Nu är jag trött i huvudet och hungrig. Så det blir lunch och sen ska jag hem och plugga religion...jippie. -.- 


RSS 2.0